Časopis za pokrajino Posavje
7.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Veliko srce naše ravnateljice Nuške Ogorevc

Objavljeno: Sreda, 01.04.2020    Rubrika: Mladi Posavci poročajo Bralci pišejo
donacija2
V teh dneh, ko se učitelji soočamo z novimi učnimi izzivi in učenci z novim načinom učenja na daljavo, ima veliko dela tudi naša ravnateljica gospa Nuška Ogorevc.

Poleg tega, da nas vse dnevno motivira in skrbi za naše počutje ne le preko video konferenc in telefonskih klicev s starši, je šla še korak dalje. Na njen klic se je takoj odzval Lions klub Brežice in s pomočjo TPV-ja Novo mesto in Občine Brežice priskrbel računalnike za naše učence, ki jih nimajo oziroma je v družini več otrok, zato je kakšen dodaten računalnik nujno potreben. Ravnateljica je tako danes odklenila šolo,
donacija1
otrokom pripravila delovne zvezke in knjige, ki so jih pozabili v šoli, a jih nujno potrebujejo za delo doma, zraven dodala še nekaj hrane iz šolske zaloge, kakšno novo šolsko torbico, nato pa poklicala starše, da so prišli ponje. Pri pripravi paketov ji je na pomoč priskočila naša tajnica Dragica. Ravnateljico predvsem veseli odziv otrok in staršev, ki je pozitiven, hkrati pa obljublja, da bo sama in njen tim delavcev še naprej poskrbel, da bo učenje na daljavo teklo tekoče, brez večjih stresov za učence. V slogi je moč, in to v Pišecah zelo dobro znamo. Hvala, Nuška, za vse, kar ste in še boste v teh dneh storili za vse nas, ki že komaj čakamo, da se odpro vrata OŠ Maksa Pleteršnika Pišece.
 
Novinarski krožek Maksa Pleteršnika Pišece
« Nazaj na seznam
»