Časopis za pokrajino Posavje
30.09.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zaključek UNESCO tabora v Pišecah

Objavljeno: Sobota, 26.10.2019    Rubrika: Mladi Posavci poročajo Bralci pišejo
zaključek3
V petek, 25. 10., smo v Pišecah uspešno zaključili 20. mednarodni Unesco tabor z naslovom 20 LET TKEMO NITI ZA TOPLO STRAN SRCA.

Dopoldne smo poleg šole posadili drevo prijateljstva, se fotografirali z dronom, odigrali igro nogometa in »živi človek ne jezi se«, nato pa se preselili v Dom Pišece, kjer smo uživali v muzikalu OŠ Tenja z naslovom PAROŠČIĆ U BUKVINOM DOLU. Učenci so nas navdušili s kostumi, petjem, plesom in vsebino muzikala.
zaključek10
Po bučnem aplavzu so naša dekleta zaplesala hip hop, nato pa so tri glavne organizatorice letošnjega tabora (ravnateljica Nuška Ogorevc, glavna koordinatorica na šoli Urška Tomše in vodja Unesco središča Tanja Plevnik) podelile priznanja vsem sodelujočim šolam, mentorjem in posameznikom, ki so veliko pripomogli k izvedbi še enega tabora v Pišecah. Sledil je še filmček video delavnice, nato pa kosilo in odhod domov.

Gostje so pohvalili letošnji tabor, obljubili, da se še vrnejo. Ob stiskih rok smo jim zaželeli srečno pot. Mi pa odhajamo na počitnice. Imejte se lepo tudi vi!

Novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

25.09.2023 | Mladi Posavci poročajo

Skrb za zdravje v Pišecah

18.09.2023 | Mladi Posavci poročajo

Uvod v bralno sezono na OŠ Adama Bohoriča Brestanica

22.09.2023 | Mladi Posavci poročajo

​Z Adijem Smolarjem v novo bralno leto

ne spreglejte