Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

12. oktober – odprtje Hervis trgovine v nakupovalnem središču STOP SHOP Krško

Objavljeno: Torek, 10.10.2023    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
_ABP2472
Trgovina Hervis Krško se je po 22 letih preselila na novo lokacijo v nakupovalno središče STOP SHOP Krško. Sodobno središče se nahaja ob glavni cesti, ki pripelje iz avtoceste na vpadnico mestnega središča. S tem smo se želeli še bolj približati strankam. V prenovljeni in eni izmed najmodernejših športnih trgovin ponuja Hervis bogato ponudbo športne opreme, pripomočkov in oblačil za kolesarstvo, tek, pohodništvo in fitnes ter kompetentno svetovanje in montažo pri nakupu opreme.

Info točka – srce trgovine

Središče trgovine je info točka, ki kupcem nudi kopico inovativnih storitev. Le-ta pa je prav tako stičišče spletne in stacionarne trgovine. To pomeni, da bodo kupci tukaj lahko brez stroškov poštnine prevzeli artikle, ki so jih naročili v Hervisovi spletni trgovini, jih takoj pomerili in po potrebi brezplačno zamenjali.
_ABP2612

»Ta zares celovita prenova trgovine sledi našemu novemu konceptu zasnove trgovine, kjer so v središču športni svetovi tek, kolesarstvo, pohodništvo, fitnes, smučanje ter predvsem info točka, kjer kupcem nudimo številne inovativne in personalizirane storitve ter strokovno svetovanje. Info točka predstavlja torej vse, kar zadeva kupca in popolno nakupovalno izkušnjo – povsem v duhu filozofije »kupec na prvem mestu«, ki se jo trudimo zasledovati. Prenove pa se nismo lotili le v gradbenem smislu, prenovili in nadgradili smo tudi našo ponudbo, tako da bomo odslej še bolj kompetentni. Prenova te poslovalnice je šesta v nizu prenov po vsej državi,« pravi Aleš Černe, direktor podjetij Hervis Slovenija in Hervis Hrvaška.

Kompetentno znanje na področju kolesarstva
_ABR0277

Posebnost prenovljene trgovine je tudi povsem nov kolesarski servis. Poleg varnostnih pregledov vam tukaj nudijo tudi montažo kolesa ob nakupu, kjer seveda upoštevajo vaše želje glede individualnih nastavitev. Vse to vam nudijo za kar največjo varnost in užitek pri vaši vožnji.

Trgovino vodi Matjaž Fink: »Skupaj s svojo ekipo smo ponosni, da bomo lahko odslej našim strankam svetovali v tako modernem okolju. Vse vrhunske storitve, ki jih nudimo, pa bodo samo še doprinesle k temu, da bo nakupovalna izkušnja prav za vsakogar nepozabna. Zato vljudno vabljeni, obiščite nas in se o vsem predstavljenem ter o zares vrhunski otvoritveni ponudbi prepričajte tudi sami!«
Naročnik: Hervis d.o.o.
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

11.11.2020 | Redakcija

File postrvi z bučnimi semeni

18.07.2019 | Redakcija

Hiša iz lesa, slame in gline

22.07.2020 | Oglas

Pogradi za otroke