Časopis za pokrajino Posavje
17.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Čas je za novo preobleko – najbolj udobni nakupi doslej

Objavljeno: Sreda, 18.12.2019    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
stop-shop-nakupovalni-park.
Sodobni ritem je izrazito hiter in zmeraj se nam kam mudi. Zdi se, da smo ves čas razpeti med službo in domom. Za nakupovanje zato zmanjkuje časa, opravke uredimo kar spotoma. V naglici marsikdo poprime za računalniško tipkovnico ali pametni telefon in del nakupov, ki so najnujnejši, opravi kar preko spleta. To ni vedno najboljša ideja, kajti večkrat nas zaradi tega boli glava med vračanjem blaga, ki smo si ga povsem drugače predstavljali. Izdelki, ki nam ne ustrezajo, niso le grenko presenečenje, temveč zahtevajo kar precej časa, ko je treba nakupljeno vrniti. V času obdarovanja je to še večja težava, zna se zgoditi, da bomo zaradi spodletelega spletnega nakupa kljub vsemu tekali po trgovinah in zadnjo sekundo iskali drobne pozornosti za najdražje.

Klasično nakupovanje, sploh v najbolj obleganem delu leta, zna biti pravi izziv, ki dotolče še najbolj podkovane nakupovalke. Tudi če sodite med mojstrice logistike, bodo nešteti obiski dvigal, iskanje parkirišč, različni izdelki raznovrstnih proizvajalcev, stanje v koloni in nerazpoloženost otrok najverjetneje spili vaše zadnje atome energije. Kako torej preživeti december čim bolj prijetno in brez nepotrebnega stresa?

Praktično, optimalno, raznoliko

Sodobni nakupovalni centri, kamor sodi tudi novi STOP SHOP center v Krškem, so zasnovani po meri, glede na potrebe strank. Krško se s centrom v Leskovcu (Ulica 11. novembra 53) pridružuje uspešni družini osmih STOP SHOP centrov, ki jim je skupnih veliko prednosti. Ker se parkirišče razprostira med trgovinami, boste lahko parkirali neposredno pred želeno trgovino. Otrokom prijazni nakupovalni centri vam nudijo veliko, saj pod eno streho združujejo trgovine s tekstilom, obutvijo, otroškimi artikli, drogerijo, opremo za dom, darilnim programom, prehranskimi izdelki in celo banko. Na relativno majhnem prostoru boste našli domala vse, kar potrebujete. V naglici se ni treba odpovedati užitkom sproščenega brskanja med policami, raje obiščite katerega od sodobnih nakupovalnih centrov STOP SHOP. Privoščite si novo preobleko z najbolj udobnimi nakupi doslej.

Za vsak žep

Trgovine, ki so premišljeno postavljene pod eno streho, združujejo skupine izdelkov, ki vam pridejo najbolj prav tudi v času pogostejših nakupov. Dodano vrednost zagotovo predstavlja dejstvo, da boste pod isto streho našli prestižne znamke kot tudi cenovno ugodnejše izdelke. Izdelki, ki jih boste kupili, so primerni za vsak žep in ugodijo vsakemu okusu. Izognite se reklamacijam spletnega nakupa, prihranite živčno vojno s prepozno dostavo, izognite se iskanju parkirišč ali tavanju od trgovine do trgovine. Nakupovanje ponesite korak dlje in dragoceni čas izkoristite za prijeten nakup v odlični družbi. Obiščite STOP SHOP nakupovalni center v Krškem. Za odlično izkušnjo pri nakupovanju bodo poskrbeli trgovci, vi pa si privoščite nakupovanje po meri in užitek je zagotovljen. Če vas pot ponese po Sloveniji, obiščite STOP SHOP centre v Postojni, Kranju, Domžalah, Velenju, Celju, Novem mestu. Sočasno s STOP SHOP centrom v Krškem se odpirata centra v Mariboru in na Ptuju.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki