Časopis za pokrajino Posavje
2.12.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Čas je za pobiranje sadov vašega dela

Objavljeno: Torek, 25.10.2022    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
foto_Klemen Razinger_Lidl Lojtrca_18.9.2022-95-Edit

Foto: Klemen Razinger

V Lidlu Slovenija smo s projektom Lojtr'ca domačih že vrsto let na vsakem koraku vpeti v spodbujanje sodelovanja z lokalnim okoljem. Projekt namreč pomaga slovenskemu malemu gospodarstvu, hkrati pa našim kupcem ponuja edinstveno doživetje lokalnega in domačega. Vsako leto si želimo odpreti vrata novim slovenskim lokalnim in predvsem srčnim dobaviteljem, ki čakajo na svojo poslovno priložnost. Za nami je že šest uspešnih sezon, ki vedno znova dokazujejo, da Slovenija premore veliko več, kot si mislimo. Na naše police se je s pomočjo Lojtr'ce zavihtelo že kar nekaj butičnih dobaviteljev, ki so nas prepričali s svojimi lokalnimi in pristnimi izdelki. Zato letos ponosno predstavljamo novo sezono Lojtr'ce domačih, tokrat v drugačni preobleki.

V letošnji sveži sezoni bomo pod svoje okrilje prvič povabili ponudnike slovenskih, domačih pridelkov sadja in zelenjave, saj si želimo dopolniti in nadgraditi Lidlovo tržnico. Pred nami je torej popolnoma nova sezona sadja in zelenjave. Namesto butičnosti bo letos skupna lastnost vseh pridelkov: slovenske korenine.
Lidl in lojtrca logo

Bodočim izbranim pridelovalcem bomo ponudili nova poslovna znanja in izkušnje, prepoznavnost po vsej Sloveniji ter nove možnosti razvoja. Poleg tega jim bomo zagotovili popolno podporo, ki bo letos prvič tudi v finančni obliki, saj smo se odločili stopiti korak naprej in novim dobaviteljem ponuditi možnost dveletnega subvencioniranja certifikata GlobalG.A.P. Na ta način upamo, da bodo pridelovalci ugotovili, da pridobivanje certifikata ni nobena ovira. Skozi leta smo z izkušnjami nadgradili svoje znanje, tako je nova sezona izpopolnjena in predvsem izboljšana, saj si želimo kupcem ponuditi kakovost in svežino, ki ji je najbližja prav slovenska zemlja.

Vsem, ki imate željo postati del naše tržnice in zasesti svoje mesto na Lidlovih policah, sporočamo, da je to vaša priložnost! Veselimo se novih poznanstev, pridelkov in predvsem novih dobaviteljev, ki sledijo svojim sanjam in s trdim delom na njivah in v sadovnjakih ustvarjajo slovenske pridelke.

Naj vaše domače njive in sadovnjaki postanejo del nečesa večjega, naj pridelki iz slovenske zemlje pristanejo na Lidlovih policah in naj domač okus prevzame slovenske mize. Vabimo vas, da se nam pridružite v novi sezoni z naslovom Sadje in zelenjava ter se tako predstavite slovenskemu kupcu in širši javnosti!

Naročnik: www.lidl.si
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte