Časopis za pokrajino Posavje
2.12.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Eurospin Slovenija širi mrežo svojih trgovin – v Brežicah otvoritev 51. trgovine v Sloveniji

Objavljeno: Ponedeljek, 22.06.2020    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
1F3339A7-0E59-4D85-847B-FBF4493B18B6
Eurospin Slovenija je v torek, 23. junija, v neposredni bližini avtobusne postaje v Brežicah odprl svojo novo trgovino, ki je že 51. trgovina v Sloveniji. Na 1500 kvadratnih metrih kupce čaka široka ponudba Eurospinovih izdelkov visoke kakovosti po ugodnih cenah.

Vse nove Eurospinove trgovine izstopajo z novo, osveženo, moderno zunanjo in notranjo podobo, kateri sledi tudi pregledna ureditev trgovine, s skrbno urejenimi policami, ki kupcu zagotavlja prijetno nakupovalno izkušnjo izdelkov visoke kakovosti po ugodnih cenah.
IMG_9673

Izbrana ponudba izdelkov visoke kakovosti po ugodnih cenah

V brežiški trgovini, ki se nahaja na Cesti svobode, je 10 zaposlenih. Poleg široke ponudbe Eurospinovih izdelkov lastnih blagovnih znamk, ki se razprostirajo na 1500 kvadratnih metrih prodajne površine, je kupcem na voljo tudi Eurospinova mesnica in pekarna ter oddelek svežega sadja in zelenjave.

Hiter nakup

Trgovina je zasnovana po novem in modernem dizajnu, ki omogoča prijetno nakupovalno izkušnjo ter hiter in enostaven nakup. Pregledna ureditev trgovine, s skrbno urejenimi policami omogoča kupcu vse, kar potrebuje, vedno na dosegu rok. Trgovina ima na voljo 100 parkirnih mest (od tega 4 za družine in 5 za invalide). Pred trgovino je na voljo tudi prostor za kolesa.

Otvoritveni dogodek

Trgovino sta slavnostno odprla Borut Švara, direktor prodaje, in Matjaž Komar, direktor komercialnega in tehničnega področja. Na dan otvoritve so za vse obiskovalce pripravili prav posebne otvoritvene popuste, nagradno igro, darila in piknik s pogostitvijo.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte