Časopis za pokrajino Posavje
25.06.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Evrosad - zakaj k nam?

Objavljeno: Petek, 04.09.2020    Rubrika: Ne spreglejte Sporočilo
tržnica

Evrosadova Tržnica

Ker prodajamo sadje in zelenjavo najvišje kakovosti, pridelano tako v lastnih nasadih kot tudi nasadih lokalnih pridelovalcev iz Posavja.

Podjetje Evrosad je že dlje časa znano kot največji pridelovalec sadja v Sloveniji, po novem pa našo ponudbo dopolnjuje še zelenjava. Pred kratkim smo pri upravi podjetja v Krškem za naše stranke odprli Evrosad Tržnico, v kateri lahko skozi celotno leto kupite različno sadje, zelenjavo in domače izdelke.

Glede na sezonsko razpoložljivost lahko v naši ponudbi sadja najdete različne sorte jabolk, hruške, jagode, breskve, češnje, slive in melone. Nabor zelenjave zajema skorajda vse, kar je na voljo iz pridelave kmetij na širšem lokalnem področju Posavja, ter tudi iz naše lastne pridelave, kot so krompir, čebula, solata, paradižnik, paprika, zelje, bučke, fižol, cvetača in še veliko drugih. Poleg vsega že prej naštetega ponujamo tudi ostale domače izdelke, med katerimi najdete več vrst olj, kisov, moke iz raznih žit, suhe krhlje in jabolčni čips, marmelade, piškote in podobno, našli pa boste še Evrosadove 100 % iztisnjene sadne sokove in našo zlato nagrajeno viljamovko ZIMA. V letošnjem letu so na voljo tudi ekološko pridelana jabolka, imamo pa tudi kotiček z ekološkimi izdelki.

Morda pa ste že kaj iz našega izbora že poskusili, pa tega sploh ne veste, saj nam že kar nekaj časa zaupa več znanih gostincev iz Posavja, kjer na njihovih krožnikih najdete prav zelenjavo in sadje iz naše ponudbe.

Evrosad Tržnica je odprta vsak dan med 8. in 16. uro, ter ob sobotah med 8. in 12. uro. Vabljeni!

Okusi Posavja krepijo sodelovanje med gostinci in pridelovalci

sogovornik

Boštjan Novak

"Dogodek Okusi Posavja je nadvse dobrodošla prireditev, tako za gostince kot tudi lokalne pridelovalce, saj lahko tako še bolj okrepi sodelovanje med njimi. V Evrosadu smo v zadnjem času veliko pozornosti namenili ponudbi zelenjave in sadja najvišje kakovosti, zato nam zaupa pa že kar nekaj gostincev, šol in podjetij, tako na lokalnem kot tudi širšem področju Slovenije. Vse to smo dosegli z kvaliteto lokalnih pridelkov, kratkimi transportnimi časi, stranke dobijo večino pridelka pri enem dobavitelju, oskrbujemo jih praktično skozi celo leto in smo tudi logistično prilagodljivi. Omenjena dejstva še dodatno pripomorejo k kvaliteti posavskih krožnikov, ki s tem zadovoljijo še tako izbran okus. Upamo, da bo v prihodnje tovrstnih dogodkov še veliko in da bomo s tem še bolj okrepili moč lokalnega sodelovanja," pravi Evrosadov komercialist Boštjan Novak.

Vir: Evrosad
 
« Nazaj na seznam