Časopis za pokrajino Posavje
19.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Funkcionalen in samozavesten nasmeh je na dosegu roke: dan odprtih vrat v Dentalnem centru Tatalović

Objavljeno: Petek, 10.05.2024    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
dct dov 1200x628 - 2
V soboto, 18. maja, od 8. ure zjutraj dalje vas v Dentalnem centru Tatalović vabijo, da vstopite v svet, kjer se začne vaša zdrava zobna higiena in lepši nasmeh.

Vas zanimajo prednosti in učinki nadvse priljubljenega zobnega aparata Invisalign, ki je primeren tako za otroke kot odrasle? Pričakuje vas strokovno podkovana in prijazna ekipa Dentalnega centra Tatalović, kjer boste izvedeli vse, kar vas zanima o njihovih kakovostnih storitvah, in spoznali strokovnjake. Ker se k njim rade vračajo zadovoljne stranke, so tudi za vas pripravili paket dobrodošlice.
_DSC7371_Dentalni_Center_Tatalovic_foto_Janez_Marolt

Poleg brezplačnih nasvetov vam na ta dan ponujajo 15-% popust na nevidni zobni aparat Invisalign, če ga potrdite na licu mesta, in 10-% popust, ki velja še teden dni po dogodku. Za vas bodo pripravili tudi simulacijo nasmeha pred in po nošenju aparata, da boste lahko videli, kakšne rezultate lahko pričakujete. Zakaj ne bi ceneje prišli do aparata, ki diskretno in brez nelagodja preoblikuje vaš nasmeh ali nasmeh vašega otroka?

Vsi, ki boste ta dan obiskali njihove prostore, boste prejeli tudi takojšen brezplačni ortopan, brezplačni pregled pri ortodontu, Curaprox ščetke in še kaj.
DCT PORTRETI WEBSIZE (66 of 111)

Prav tako boste lahko spoznali revolucionaro storitev All-on-4, ki bo za vedno rešila težave manjkajočih zob - tudi tukaj boste obiskovalci prejeli 10-% popust, če storitev All-on-4 potrdite v istem dnevu.

"Veseli bomo vašega obiska - pridite sami, v dvoje, z mamo, prijateljico, stricem, nečakom ali hčerko. Pričakujemo vas na Cesti krških žrtev 112 v Krškem," še vabijo iz DC Tatalović, kjer je sicer prijava na termin obvezna na strani: https://www.tatalovic.si/narocite-se-na-pregled
Naročnik: www.tatalovic.si
« Nazaj na seznam
»