Časopis za pokrajino Posavje
17.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Gnetem, gneteš, gnetemo – GNETKO!

Objavljeno: Ponedeljek, 15.02.2021    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
Zajc_božič-14

GNETKO – domači plastelin je namenjen tako majhnim otrokom kot tudi tistim malo večjim.

Dragi starši, hitro pobrskajte po svojem spominu in se spomnite, kaj vse ste ustvarili s plastelinom v svojem otroštvu. Najverjetneje pa ni nič drugače z vašimi otroki, saj kdo se pa ne bi veselil ustvarjanja in gnetenja s plastelinom, imam prav? Na drugi strani pa se navadno prav vam, staršem ali starim staršem, porajajo vprašanja, kateri plastelin je najboljši za vaše otročke, še posebej, če ta po pomoti odtava v njihova usta.

Zajc_božič-17
No pa naj vam predstavim GNETKA – domači plastelin, ki je namenjen tako majhnim otrokom, kot tudi tistim malo večjim. Plastelin je zelo mehek in ob pravilni uporabi ima dolgi rok trajanja, poleg tega pa še tako zelo lepo diši! Naj še odgovorim verjetno na vaše največkrat zastavljeno vprašanje: ja, narejen je izključno iz naravnih materialov, kar pomeni, da so skrbi, če plastelin zatava v usta, povsem odveč.

Petra Zajec je ustanoviteljica oziroma »glavna kuharica« Gnetka, v prvi vrsti pa je mamica dveh »zajčkov«, kot jima pravi sama. Prav njena otroka sta zaslužna, da je sama pričela ustvarjati plastelin, zato smo lahko prepričani, da so vse sestavine prijazne otrokom.

Lahko bi ji rekli tudi odrešiteljica mnogih staršev, saj je zdaj brezskrbna otroška igra s plastelinom na dosegu rok, starši pa si lahko medtem spočijete, natočite kozarec dobre kave ali čaja in opazujete svoje otroke kako se zabavajo, seveda pa se jim lahko tudi pridružite.

Se zdaj sprašujete, le zakaj niste že prej vedeli za Gnetka in kolikokrat ste otrokom rekli ne, samo zato, ker vas je bilo strah, kam vse bo spet zataval plastelin? Potem le hitro obiščite http://www.gnetko.si/ ali na FB profilu in presenetite svoje otroke z varnim ter naravnim plastelinom. Naj se ustvarjalnost v vašem domu prične – zdaj!

Nika Đođ za Posavski obzornik

#povezujemoposavje #vsinasivsakdan #stejejodejanja #podprisoseda #povejnaprej

**

Prispevek je nastal v sklopu pobude VsiNašiVsakDan Posavskega obzornika, kjer spodbujamo naše podjetnice in podjetnike na njihovi zahtevni poti in pomagamo po svojih močeh njim in njihovim kvalitetnim izdelkom do ciljnih občinstev. Vedno, ne le v 'korona časih', namreč štejejo dejanja, zdaj pa tolikanj bolj. Povezujmo, spodbujajmo in krepimo regionalno, vsak dan.

Če bi bili tudi vi radi vključeni v razširjanje dobrih idej kot del pobude VsiNašiVsakDan, nam pišite na povezujemoposavje@posavskiobzornik.si.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte