Časopis za pokrajino Posavje
4.12.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Iščete unikatne modne torbice?

Objavljeno: Četrtek, 18.08.2022    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
4-zenske-torbe

Ženske imajo v garderobi veliko torbic, vendar le ena je tista, ki jo nosijo najraje.

Ženska torbica že dolgo ni več samo modni kos, v katerem prenašamo vse stvari. Je modni dodatek, ki dopolnjuje vaš stil, izraža vaš okus in tudi identiteto. Ženske torbe priznanih znamk so že dolgo "must have" vsake modne navdušenke, čeprav znamka še ne odraža kvalitete. Veliko bolj kot znamka so pomembne kvaliteta, prostornost in trajnost, saj želite, da vam torba služi več kot eno sezono.

Ženska torba za vsak dan

Ženske imajo v garderobi veliko torbic, vendar le ena je tista, ki jo nosijo najraje. Ta je največkrat tudi najbolj priročna in funkcionalna. Torbice za vsak dan, ki jih nosimo po opravkih, nakupih in v službo, so ponavadi srednje velike ženske torbe, ravno dovolj prostorne, da vanjo pospravite vse potrebno. Za vsakodnevno torbo je pomembno tudi, da je udobna za nošenje, tako v roki kot na rami. Ker se takšna torba uporablja dnevno, je bistveno, da je izdelana iz kakovostnih materialov. Takšne so na primer usnjene ženske torbe, ki je naraven material, kar pomeni, da je trpežen in trajen, obenem pa je odporen na vlago.
5-zenska-torba

Ženska torbica je modni dodatek, ki dopolnjuje vaš stil, izraža vaš okus in tudi identiteto.


Torbice za posebne priložnosti

Vsaka ženska ima v omari vsaj eno torbico za posebne priložnosti. Ponavadi so to majhne ženske torbe, ravno dovolj prostorne, da vanje pospravite denarnico, telefon in šminko. Tudi te so največkrat izdelane iz usnja, saj je najbolj eleganten material, kar jih dela posebne in prefinjene, pa so dodatki in pasovi.

Nahrbtniki oz. vreče

Zadnja leta so nahrbtniki oz. vreče, v katerih smo nekdaj prenašali telovadno opremo, preplavile ulice. To pa predvsem zaradi njihove praktičnosti, lahkotnosti in možnosti kombiniranja. Usnjeni ženski nahrbtnik vreča se najde v vsaki omari, saj je primeren za vse priložnosti - od nošenja namesto klasične torbice, do potepanj in športnih aktivnosti. Velikokrat si pri njih dovolimo nekoliko več drznosti, barv in vzorcev. Čeprav so na voljo v različnih materialih, pa se je kot najbolj trajno in trpežno izkazalo ravno mehko naravno usnje.
6-zenski-usnjeni-nahrbtnik-vreca

Ženski usnjeni nahrbtnik vreča


Zakaj izbrati usnje?

Ena izmed prednosti naravnega usnja je njegova trpežnost, saj zaradi kakovosti predstavlja manjše tveganje za trganje. V primerjavi z ostalimi materiali se bo usnjena torba obdržala veliko dlje, kar pomeni prihranek v vaši denarnici, obenem pa kupujete okolju prijazen izdelek, saj je usnje naravna tkanina, ki pri izdelavi ne zahteva uporabe kemikalij. Usnjena torba je trajnostni izdelek, ki je odporen na pršice, plesen ter zunanjo obrabo.

Po kvalitetne ženske torbice v Brodi

Družinsko podjetje Brodi iz Tržiča je znano po usnjarski tradiciji, ki jo prenašajo iz generacije v generacijo. Med njihovimi najbolj znanimi izdelki so usnjeni copati, denarnice in pasovi, pred kratkim pa so v ponudbo dodali še modne ženske torbice. Njihova ključna prednost je ta, da je vsak izdelek unikat, saj je izdelan ročno izpod rok usnjarskih mojstrov.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki