Časopis za pokrajino Posavje
21.02.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kako hitro do specialista?

Objavljeno: Ponedeljek, 27.05.2019    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
Kako hitro do specialista

Kako hitro do specialista?

Ste prejeli napotnico za pregled pri specialistu? Torej vas čaka iskanje ustreznega specialista, urejanje termina in potem čakanje na specialistično obravnavo. Pa veste, da lahko v naši Zdravstveni točki namesto vas poiščejo izvajalca zdravstvenih storitev in vam organizirajo hiter dostop do specialista?

38-letna Mojca se zaradi hitrega tempa življenja vse bolj pogosto srečuje s stresom tako v službi kot doma, zato se trudi, da kljub vsem obveznostim vsak dan naredi nekaj za svoje zdravje. V družini vse spodbuja k redni telesni aktivnosti in pravilni prehrani, saj se zaveda, da le zdrava lahko uspešno opravi vse svoje obveznosti. Na vsakem koraku pa lahko prežijo številne nepredvidljivosti in tako se je tudi Mojci na sončnem nedeljskem sprehodu pripetila nezgoda, saj je nerodno padla in pojavile so se močne bolečine v gležnju. Obiskala je osebnega zdravnika in prejela napotnico za specialistični pregled pri ortopedu.

Naj ima zdravje vedno prednost

Mojca je pred časom v službi sklenila zavarovanje Specialisti+. Ob nastanku zdravstvenih težav je lahko poklicala na asistenčni center Zdravstvena točka, kjer ji je medicinsko osebje pomagalo tako pri izbiri specialista kot organizaciji termina. V roku nekaj dni je opravila pregled pri ortopedu, ki jo je napotil na slikanje z magnetno resonanco (MR). Kopijo izvida je poslala v Zdravstveno točko, kjer so ji organizirali tudi termin za to diagnostično preiskavo, in na podlagi izvida magnetne resonance je bila napotena tudi na fizioterapijo. V Zdravstveni točki so ji, na njeno željo, fizioterapijo organizirali v bližini njene službe, da je bila v službi čim manj odsotna. Nastale stroške specialistično ambulantnih pregledov, diagnostike in fizioterapije je krila zavarovalnica, Mojca pa si je s hitro specialistično zdravstveno obravnavo zagotovila hiter povratek v aktivno življenje.

Vaš partner za zdravje

Sklenjeno zavarovanje Specialisti+ je Mojci preprečilo dodatne skrbi in predolgo čakanje na zdravnika specialista. Hitro odpravljanje zdravstvenih težav namreč znižuje možnost za razvoj kroničnih bolezni, hkrati omogoča hitrejšo vrnitev k vsakodnevnim aktivnostim, krajši je bolniški stalež in s tem manjši izpad dohodka.

Tudi vi se v primeru poškodbe ali bolezni izognite dodatnim skrbem in si zagotovite, da takrat za vas poskrbi vaš partner za zdravje. Obiščite spletno stran www.triglavzdravje.si in si pravočasno uredite zavarovanje Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda. Z veseljem vam bomo pomagali tudi na brezplačni telefonski številki Zdravstvene točke na 080 26 64.
« Nazaj na seznam