Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kako izbrati najboljšo glasbeno šolo za vašega otroka?

Objavljeno: Četrtek, 29.08.2019    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
POPsi PO 02
Tako kot imamo dandanes med pestro ponudbo na trgu na izbiro stotine takšnih in drugačnih burgerjev, od tistih božanskih sočnih, malo manj sočnih, povprečnih in vse do tistih težko prebavljivih na kaki vaški veselici, ravno tako je danes v Sloveniji na voljo zelo pestra izbira ponudbe glasbenega poučevanja. Seveda je veliko odvisno od vašega žepa in želja oz. zahtev, vsekakor pa lahko najdete vse, od top ponudbe individualnega glasbenega izobraževanja izkušenih profesionalnih tutorjev in glasbenikov pa vse do raznih vaških šarlatanov, ki poceni prodajajo svoje osnovno znanje nekaj akordov. Kako zares izbrati?

OSEBNI PRISTOP Z INDIVIDUALNIM PROGRAMOM ZA VSAKEGA UČENCA
V glasbeni šoli POPsi se prilagodimo tako željam, kot tudi znanju oz. predznanju vsakega individualnega učenca. Želi otrok igrati električno kitaro in ne klasične? Potem bo seveda v roke dobil električno kitaro in bomo njegovo izobraževanje ter stil glasbe priredili temu. Vsak od nas ima svoj glasbeni okus, svoje želje in predstave o glasbenem inštrumentu, za katere ni dobro, da so spregledane, ker tako ubijejo željo po učenju. Preprosto povedano, če si želite znanja “biologije”, vam pri nas ne bomo predavali “matematike”, ampak samo “biologijo”. :)

NI STAROSTNIH OMEJITEV
Slogan glasbene šole POPsi je Glasbena šola za vse generacije. Pri nas so dobrodošli tako otroci, mladostniki, starši kot tudi stari starši.

NI POTREBNO GLASBENO PREDZNANJE
V glasbeni šoli POPsi nimamo preizkusa znanja oz. sprejemnih izpitov. Pri nas so dobrodošli prav vsi željni znanja glasbenega inštrumenta oz. petja.

VISOKO USPOSOBLJENI MENTORJI IN PROFESIONALNI GLASBENIKI Z DOLGOLETNIMI IZKUŠNJAMI
Mentorji, ki poučujejo v glasbeni šoli POPsi, so izkušeni glasbeniki, z dologoletnimi izkušnjami na slovenski in mednarodni glasbeni sceni. Tako imajo učenci možnost pridobiti ne le znanje samega inštrumenta, ampak spoznati tudi samo ozadje moderne glasbene scene in glasbenega dogajanja. Pridobijo vpogled v to, kako potekajo vaje in priprava na odrski nastop, kako izgleda tonska vaja,
sam nastop, snemanje v studiu, snemanje glasbenega spota, fotografiranje, spoznavanje z odrsko in snemalno tehniko, različnimi stili ipd.
POPsi PO 01

VPIS SKOZI VSE LETO, DO ZAPOLNITVE MEST
V glasbeni šoli POPsi vpis novih učencev poteka skozi vse leto, vendar do zapolnitve mest. Priporočamo vpis čim hitreje, ker se mesta zelo hitro polnijo.

NI SPRIČEVALA? NI PANIKE - KONČNI IZDELEK KOT REFERENCA
Ne, v glasbeni šoli POPsi ne podeljujemo spričeval oz. podobnih certifikatov znanja. Vsak učenec na zaključnem nastopu dobi priznanje za uspešno delo v šoli, domov pa odnese svoje pridobljeno znanje in izkušnje, ki si jih je nabral med letom. V primeru želje vpisa na srednjo glasbeno šolo pa bomo seveda učenca z veseljem pripravili na preizkus znanja oz. sprejemni izpit. Spričevalo osnovne glasbene šole za vpis v srednjo glasbeno šolo ni pogoj, zato spričevala osnovne glasbene šole ne potrebujete. Naši učenci sodelujejo v skupinskem projektu band coaching, kjer posnamejo svojo pesem v studiu ter za njo tudi videospot, ki jim tako služi kot nadaljnja referenca.

GLASBENA TEORIJA MALO DRUGAČE
V glasbeni šoli POPsi že vrsto let ne predavamo glasbene teorije na klasičen način, kot samostojnega predmeta. Sama teorija je podana na individualni uri učencu v tej meri, kot jo zares potrebuje, da osvoji svoj inštrument. Nikakor pa ne ubijamo duha in kreative učencev s predavanji o stvareh, ki jih ne bo potreboval in niso potrebne za njegovo poznavanje inštrumenta oz. splošno izobrazbo.

ZAUPAJO NAM TAKO UČENCI, STARŠI KOT TUDI ZNANI GLASBENIKI IN MEDIJSKE OSEBNOSTI

KLARA - Top glasbena šola! Vsi mentorji so super in veliko naučijo. Zelo priporočam!

JULIJANA - Odličen učitelj, sproščena atmosfera. Naša punca je povsem navdušena, kar je nam najbolj pomembno.

TANJA - Odlična glasbena šola, posebej bi pohvalili učitelja bobnanja Benjamina, ki je iz našega fanta potegnil najboljše lastnosti. Bravo!

REBEKA DREMELJ - Glasbeno podkovani učitelji z veliko kilometrine nastopov bodo našim najmlajšim dali pravo popotnico za nadaljnje glasbeno življenje. Jaz sem za POPsi. Kaj pa ti?

JANA MORELJ (Radio 1) - Si predstavljate življenje brez glasbe? Tudi jaz ne. Z lahkoto pa vidim sveže obraze na glasbeni sceni, ki jih Slovenija nujno potrebuje in glasbena šola POPsi je pravi naslov za to.

ZORAN ČALIĆ (Big Foot Mama) - Glasbena šola POPsi in mentor Matej Mršnik opravljata prekrasno delo, znata komunicirati z mladimi generacijami glasbenikov in znata predstaviti glasbo, da je blizu tako otrokom kot tudi starejšim.

MARKO SORŠAK - SOKI (Elvis Jackson) - Glasbena šola je nekaj najboljšega, kar se vašemu otroku lahko zgodi, sploh če govorimo o glasbeni šoli POPsi.

MIHA GUŠTIN - GUŠTI - Glasbena šola POPsi in mentor Matej Mršnik znata in želita svoje znanje prenašati na bodoče rodove, znata prepoznati talent in razviti učenca v pravega glasbenika.

GLASBENA ŠOLA POPsi
V glasbeni šoli POPsi poučevanje inštrumentov in vokala poteka na lokacijah Krško, Novo mesto, Črnomelj in Trebnje. Učenci imajo učno uro enkrat tedensko 40 min. V glasbeni šoli POPsi poučujemo kitaro, bas kitaro, klavir in klaviature, bobne ter vokal oz. solo petje. Naši učenci imajo na voljo tudi vokalno skupino in band coaching, torej poučevanje v skupinski zasedbi.

Za vpis oz. vprašanja smo vam na voljo na: Še več informacij pa lahko najdete tudi na: Lahko si ogledate tudi kratek predstavitveni video: https://www.youtube.com/watch?v=ns0jTkX2h5c.
« Nazaj na seznam
»