Časopis za pokrajino Posavje
4.12.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kako izbrati udobne japonke?

Objavljeno: Sreda, 17.08.2022    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
3-japonke

Japonke so ena izmed najljubših poletnih obutev vseh generacij.

Japonke so ena izmed najljubših poletnih obutev vseh generacij. Če so bile japonke nekdaj obutev za na plažo, danes to ni tako. Zaradi njihove preprostosti in lahkotnosti jih nosimo doma, na dopustu, po nakupih, nekateri tudi v službo. Ker naša stopala veliko časa preživijo v japonkah, vrvica med prsti pa lahko postane moteča, je pomembno predvsem, da izberete kakovostno izdelane japonke, v katerih boste brez težav preživeli cel dan.

Kako prepoznate udobne japonke?

Tako kot pri drugih čevljih je se tudi pri japonkah skrivnost udobja skriva v kakovosti izdelave in uporabljenih materialih. Zagotovo ste že kdaj nadeli kakšne cenene plastične japonke, ki so vas kaj hitro ožulile med prsti ali pa se je vaša noga v njih tako potila, da vam je drselo v vse smeri. Če želite kakovostne japonke, ki vam bodo služile dalj časa, izberite tiste iz naravnega usnja.
1-zenske-japonke

Ženske japonke


Naravno usnje je eden najbolj primernih materialov za obutev, saj stopalom omogoča, da dihajo. Zaradi tega se stopala potijo manj, z manj znoja pa je tudi manj bakterij in neprijetnih vonjav. Usnje je tudi prijazno do vaših prstov in vas pri daljši hoji ne bo ožulilo. Podplat naj bo izdelan iz kakovostne in udobne EVA gume, ki daje stabilnost med hojo.

Edinstvene ženske japonke

Usnjene ženske japonke znamke Brodi poleg kakovosti odražajo tudi edinstven izgled, saj je vsak natikač ročno delo izpod rok usnjarskih mojstrov. Pri ženski modi redno spremljamo modne smernice, zato je tudi ponudba usnjenih ženskih japonk precej barvita, vzorčasta in opremljena z priljubljenimi detajli. Zaradi trendovskega videza in izjemnega udobja jih boste brez težav nosile tudi na sprehodu v mestu, na kavi s prijateljico ali celo v službi.
2-moske-japonke

Moške japonke


Udobne moške japonke

Japonke pa niso samo priljubljeno obuvalo žensk, tudi moški v poletnih mesecih prisegajo na svobodna stopala. Tako kot ženske so tudi usnjene moške japonke na voljo v različnih dizajnih, kjer pa prevladujejo hladnejše barve - črna, rjava in modra. Ker so izdelane iz naravnega usnja, se natikač prilagodi stopalu, kar zagotavlja izjemno udobje, zato ni nenavadno, če bodo moški skoraj celo poletje preživeli v tem čevlju.

Ponudba natikačev za vsak okus

Nič se ne more primerjati z udobjem stopala v japonkah Brodi, saj so pri njihovi zasnovi upoštevali najmanjše detajle. Izbirate lahko med elegantnimi natikači v mirnejših barvah in s skromnimi dodatki, če pa ste nekoliko drznejši in imate radi barve, pa lahko izbirate številne japonke v različnih barvnih kombinacijah in vzorcih. Več usnjenih izdelkov, kot so usnjeni copati ali modne denarnice, pa poglejte na njihovi spletni strani www.brodi.si.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki