Časopis za pokrajino Posavje
29.03.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kako opremiti otroško sobo?

Objavljeno: Četrtek, 04.04.2019    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
Kako opremiti otroško sobo?
Otroška soba je najpomembnejši prostor vsakega otroka. Pomembno je, da se v njej počuti odlično, saj notri preživi ogromno časa. Pomembno je, da lahko pohištvo prilagajamo samemu prostoru in ga kar najbolje izkoristimo ter hkrati pustimo dovolj prostora otroku za igro v prostem času.

Danes je ponudba otroških sob na slovenskem trgu zelo okrnjena. Lahko najdemo pohištvo, ki se že 10 let ni spremenilo, je nekoliko »za časom« ali pa cenovno dostopne in vizualno manj zanimive sestave iz Poljske oziroma Turčije. Pred približno tremi leti smo na našem trgu predstavili otroške sobe Compactos španskega proizvajalca Rimobel. Proizvajalca ekskluzivno zastopamo za področje Slovenije in Hrvaške. Odziv je izjemen. Otroške sobe so unikatnega modernega videza ter prilagodljive po meri. Ogromna količina elementov nam omogoča, da se maksimalno prilagodimo vsakemu prostoru. Pisalne mize lahko vlečemo direktno iz postelje in odrežemo na centimeter natančno. Različnih barv in ročajev je ogromno.

Kako opremiti otroško sobo?
Program Compactos poskrbi tudi za tiste najmanjše prostore, saj ima širok izbor kvalitetnih omarnih postelj. Debelina vseh njegovih postelj je 30 mm, medtem ko so fronte in ličnice v debelini 19 mm. Vrata in predali se mehko zapirajo. Kljub visoki kvaliteti so otroške sobe Compactos cenovno sprejemljive. V ceno je vključena brezplačna dostava in montaža. Vsaki stranki pa tudi predhodno izdelamo brezplačen 3D-izris njenega prostora.

Za več info: tilen@lagea.si
Tel.: 031 762 828
Spletna trgovina: https://www.opremisidom.com/


 
« Nazaj na seznam