Časopis za pokrajino Posavje
14.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Koop trgovina d.o.o. – uspešno brežiško podjetje z več kot 30-letno tradicijo

Objavljeno: Torek, 11.10.2022    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
PO_Koop01
Koop trgovina d.o.o. že več kot 30 let uspešno rešuje izzive, nudi tehnološke rešitve in zagotavlja podporo vsem svojim kupcem v različnih industrijah. Danes njihove materiale in artikle uporabljajo eni izmed največjih proizvajalcev mobilnih hiš, počitniških prikolic, avtodomov, plovil, gospodinjskih aparatov in visokotehnološkega stavbnega pohištva na našem trgu.

Koop trgovina ima štiri prodajne divizije:
  • KoopChem – lepila, lepilni trakovi in tesnilne mase za industrijo in gradbeništvo
  • MySun – lastna blagovna znamka za električno in IR-ogrevanje
  • Ekogradnja – ekološki gradbeni materiali
  • KoopAutomotive – oprema in orodje za avtomehanike
Vsakoletni prejemnik najvišjih bonitetnih ocen

Podjetje Koop trgovina je že več let zapored prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode, in certifikata poslovne odličnosti Excellent SME, ki ga izdaja Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z bonitetno hišo Coface Slovenija. 30 let izkušenj in znanja, izjemna ekipa in povezave s priznanimi mednarodnimi dobavitelji so podjetje izoblikovali v kredibilnega in zanesljivega partnerja na domačem in tujem trgu.

Skupaj do pravih rešitev

Za razliko od mnogih drugih ponudnikov, ki za različne izzive in potrebe ponujajo enako rešitev, Koop trgovina zagotavlja najoptimalnejše rešitve, ki najbolje ustrezajo vašim konkretnim potrebam. Podpora strankam in poslovnim partnerjem obsega svetovanje, testiranje in pomoč pri izbiri prave rešitve glede na specifike potreb, kot tudi zanesljivo dobavo in ponakupno podporo.
Koop trgovina d.o.o.
Cesta bratov Cerjakov 43
8250 Brežice
07 477 88 20
info@koop.si
« Nazaj na seznam