Časopis za pokrajino Posavje
19.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na informativce v Brežice, na Fakulteto za turizem

Objavljeno: Petek, 20.01.2023    Rubrika: Ne spreglejte Sporočilo
IMG_20200214_092600
Pred dijaki zaključnih letnikov je velika in pomembna odločitev, ki zelo vpliva na njihovo nadaljnjo poklicno pot. Odločiti se morajo, ali zaključiti šolanje in se zaposliti ali pa naprej študirati. Izbira študija bo zagotovo nekoliko enostavnejša po infomativnih dnevih, ki bodo letos ponovno potekali v živo.

Fakulteta za turizem, ki že več kot desetletje deluje v Brežicah, vabi na informativne dneve za dodiplomski študij, ki bodo ta petek, 17. 2. 2023, ob 10. ali ob 15. uri, in v soboto, 18. 2. 2023, ob 10. uri, v prostorih Fakultete za turizem na Cesti prvih borcev 36, Brežice.

Predstavitev študija drugače
Informativni dnevi FB(1)

Obiskovalcem bodo predstavili zanimive priložnosti, ki jih ponuja dinamični študij turizma na sodobnih dodiplomskih študijskih programih, na univerzitetnem »Turizem: Sodelovanje in razvoj« in visokošolskem strokovnem programu »Sodobne turistične prakse«. Ob tem pa bodo dijaki lahko izkusili nekatere sodobne pristope, ki jih na fakulteti uporabljajo v študijskem procesu. Kot primer uporabe VR-očal in izvedbe (nagradnega) kviza, kjer bodo obiskovalci poskušali osvojiti katero od praktičnih nagrad, npr. karto Term Čatež ali nahrbtnik za prenosnik. Bodoči študenti bodo lahko prejeli vse potrebne informacije, ki zadevajo njihovo prihajajočo karierno odločitev, tudi iz ust obstoječih študentov, diplomantov in zaposlenih.

Podaljšajte svoj obisk v Brežicah

Ker je turizem tudi doživetje, naj bo tak tudi konec tedna po informativnih dnevih. Podaljšajte svoj obisk v Brežicah.
PMB_informativni dnevi

S tem namenom so na fakulteti združili moči z nekaterimi lokalnimi ponudniki. Z obiskom informativnih dni vsak obiskovalec prejme vrečko dobrodošlice, ki med drugim vsebuje tudi vstopnico za brezplačni ogled Posavskega muzeja Brežice. Po ogledu prekrasnega brežiškega bisera pa se lahko s prejetimi kuponi s popusti odpravijo na kosilo v Pivnico Reset ali na sladico v Yogurtlandio.

Študij turizma je blizu, vabljeni na Fakulteto za turizem.

Več informacij o programu informativnega dne najdete na spletni strani fakultete https://www.ft.um.si/informativni-dnevi/.

Vir: Fakulteta za turizem
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

10.03.2021 | Redakcija

Mati vseh salamijad

02.09.2022 | Oglas

Toaletne čistilne bombice