Časopis za pokrajino Posavje
19.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Parkirajte na dunajskem letališču že od 5,86 EUR na dan

Objavljeno: Ponedeljek, 01.04.2024    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
cenovno-ugodno-parkiranje-na-dunajskem-letaliscu
Vsi vemo, da so potovanja v zadnjih letih niso več tako ugodna kot so bila, še posebej, če radi potujete udobno. Ne glede na to, kako visok je vaš potovalni proračun, je veliko bolje »odvečni« denar zapraviti za nove izkušnje kot pa za parking na letališču. V nadaljevanju vam razkrivamo, kako lahko parkiranje na dunajskem letališču stane že od 5,86 evra na dan.

Kje parkirati, ko potujete z letalom?

Ko potujete z letalom, je parkiranje avtomobila ena izmed glavnih skrbi. Čeprav veliko letališč na sami lokaciji ponuja možnosti dolgoročnega parkiranja, pa vas lahko to po nekaj dneh ali tednih stane celo premoženje. Za poceni parkiranje na dunajskem letališču je smiselno preveriti tudi možnosti v bližini letališča, ki velikokrat ponujajo ugodnejše cene, obenem pa nudijo organiziran prevoz do izbranega terminala. Največkrat gre za ponudnike, ki se prilagajajo strankam, zato tudi številni omogočajo rezervacijo parkirnega mesta preko interneta, z jasno komunicirano ceno parkiranja za izbrano obdobje in brez skritih stroškov.

Parkirajte v bližini, ne na letališču

hiter-prevoz-do-dunajskega-letalisca
Parkiranje na dunajskem letališču je drago, zato imajo alternativne opcije v neposredni bližini več prednosti. Prva je zagotovo cena, saj so parkirišča v bližini letališča pogosto cenejša od tistih neposredno na letališču. Med razlogi so tudi večja razpoložljivost in manj gneče, pogosto so parkirišča v bližini bolj prilagodljiva glede sprememb in odpovedi, kar je še posebej koristno v primeru sprememb vaših potovalnih načrtov. Mnoga parkirišča izven letališča imajo urejen brezplačen prevoz do in od terminalov, številna pa ponujajo tudi dodatne storitve, na primer pranje avta ali polnjenje električnih vozil.

Parkirišče Panda Parken od 5,86 evrov na dan

Če iščete cenovno ugodno parkiranje na dunajskem letališču, poglejte le 3 kilometre stran, kjer se nahaja najcenejše parkiranje na dunajskem letališču, Panda Parking. Gre za priročno in cenovno ugodno rešitev za potnike, ki želijo med potovanjem vozilo imeti na varnem, obenem pa za parkiranje ne zapraviti premoženja. Zaradi priročne lokacije blizu letališča vam nudijo enostaven dostop do terminalov z brezplačnim prevozom, nudijo pa tako dolgoročno kot kratkoročno parkiranje na dunajskem letališču. Z najnižjo ceno 5,86 evra za parkiranje na dan bi se lahko potegovali za naziv 'najcenejše parkiranje na dunajskem letališču'.

Zakaj izbrati Panda Parken?

Panda Parken ponuja več kot samo ugodno parkiranje vašega vozila v času potovanja. Pohvalijo se lahko z enostavnim in hitrim sistemom rezervacij kar preko spletne strani Panda Parking. V obrazec vnesite datum prihoda in odhoda ter rezervirajte mesto po najboljši ceni, potrditev rezervacije pa prejmite kar na SMS ali elektronsko pošto. Parkiranje plačate ob odhodu, med tem pa lahko brez težav vaše parkiranje podaljšate ali skrajšate. Poleg ugodnih možnosti financiranja vam nudijo še ostale storitve, zaradi katerih izstopajo od povprečja, na primer: brezplačni transferji na letališče brez čakanja, uporaba brezplačnega loungea, kave, interneta in sanitarij, možnost polnjenja električnega avtomobila v času vaše odsotnosti, dosegljivost 24/7, varovanje, možnost uporabe garaže ...

Potujte ceneje in pametneje

Potovanje ceneje in pametneje ne pomeni le iskanja najugodnejših letalskih kart in nastanitev, ampak tudi premišljene odločitve glede transportnih podrobnosti kot je parkiranje vozila. Če ne želite, da vas parkiranje na dunajskem letališču stane preveč, izberite raje parkirišča, ki se nahajajo le streljaj stran in ponujajo tudi do polovico nižje cene. Kar se tiče varnosti niso nič kaj manj zanesljiva, morda je v prizadevanju za ohranjanje strank za varnost poskrbljeno celo bolje.
« Nazaj na seznam
»