Časopis za pokrajino Posavje
30.09.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Poslovne novice iz Avto Krke, Avtolinea in Posavca

Objavljeno: Sreda, 20.05.2020    Rubrika: Ne spreglejte Redakcija
Poslovne novice iz posavskih podjetij nadaljujemo z utripom v nekaj podjetjih, povezanih z avtomobili in varno vožnjo: Avto Krki, Avtolineu in Posavcu.

Tehnični pregledi spet 'tečejo'
 
AvtoKrka Krško
KRŠKO – Po enomesečni prekinitvi na podlagi Odloka Vlade RS so z 20. aprilom v pooblaščenih organizacijah oz. podjetjih ponovno pričeli z izvajanjem tehničnih pregledov, zavarovanj, postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil in dela v tahografskih delavnicah. Med pooblaščenimi podjetji je tudi Avto Krka z enoto v Krškem oz. na Ulici MDB 2 v Leskovcu pri Krškem. Iz podjetja sporočajo, da lahko lastniki vozil, ki vam je prometno dovoljenje poteklo v času od vključno 17. marca 2020 do vključno 19. aprila 2020, slednje uredite do 19. junija 2020. Tisti, ki vam je veljavnost prometnega dovoljenja potekla od vključno 20. aprila 2020 dalje, pa morate njegovo veljavnost podaljšati po normalno predvidenem postopku oz. najkasneje v 30-dnevnem roku od poteka. Vabijo k obisku tehničnih pregledov v Krškem, kjer so med drugim pripravili posebno promocijsko akcijo TEHNIČNI PREGLED = KUPON UGODNOSTI. Pričakujejo vas vsak dan od ponedeljka do petka od 7. do 19. ure ter v soboto od 7. do 12. ure.

Skrbijo za vaše avtomobile

Avtoline
ŽADOVINEK – V času zaprtja tehničnih pregledov so v podjetju Avtoline dokončali nov objekt in dejavnost preselili v Žadovinek. Na tehnični pregled se enostavno pripeljete s krške obvoznice, z lahkoto najdete parkirno mesto, sprejme vas strokovna ekipa, storitve opravite hitro in na enem mestu. Po novem opravite tudi preverjanje skladnosti, podjetja pa tehnični pregled tovornih vozil vseh kategorij in pregled tahografov. Vsi, ki vam je veljavnost prometnega dovoljenja potekla v času zaprtja, imate čas, da postopke opravite do 19. 6. V tem času je njihova ekipa okrepljena skozi ves dan, preko spleta pa lahko obnovite zavarovanje ter ob registraciji postopke opravite hitreje. V samostojen salon v Žadovinku so preselili tudi Center rabljenih vozil z največjo izbiro rabljenih avtomobilov v Posavju, v katerem lahko izbirate med več kot 70 avtomobili v stalni zalogi. Na servis se še vedno odpravite v staro mesto jedro, v salonu Škoda in Citroen pa lahko izberete nove avtomobile, še posebej ugodno vozila iz zaloge, ki so dobavljiva takoj.
 
Tudi šola vožnje gre naprej

Posavc
BREŽICE – Družba Posavc d.o.o. s svojo Agencijo za zaposlovanje, Centrom za tehnično varnost  in Prometnim centrom je s ponedeljkom, 11. maja, odprla  vrata svojih poslovalnic. Pravijo, da so pripravljeni na nove izzive ter da so svoje poslovanje med prvimi tovrstnimi organizacijami v Sloveniji nadgradili in prilagodili novim pogojem dela. Posebno zahtevna je bila prilagoditev dela v njihovi šoli vožnje Posavc, kjer bodo predavanja potekala v skladu s priporočili NIJZ in z upoštevanjem vseh zaščitnih ukrepov. Kandidati bodo med predavanji CPP v predavalnici imeli zagotovljeno razdaljo dveh metrov, posebno pozornost pa namenjajo praktičnemu usposabljanju, kjer bodo učitelji vožnje ustrezno zaščiteni z obraznimi maskami in zaščitnimi vizirji, zagotovljeno pa bo tudi merjenje temperature kandidatov in redno razkuževanje vozila. Izobraževanja v šoli vožnje se bodo ponovno pričela z 18. majem. Poslovanje Agencije za zaposlovanje in Študentskega servisa  so nadgradili z elektronskim obračunavanjem, Center za tehnično varnost Posavc pa je med drugim pripravil kompleksna navodila in smernice za delodajalcem za varno in zdravo delo v spremenjenih okoliščinah.
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

23.02.2022 | Sporočilo

Vrtnarska sezona se začenja

17.06.2019 | Redakcija

Replika kapele Božjega groba