Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prenova kopalnice po vašem okusu

Objavljeno: Sreda, 01.06.2022    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
1-kopalnice

Kopalnice

V kopalnici se dan začne in konča, zato je pomembno, da je opremljena tako, da se v njej počutimo dobro. Čeprav je obiskovanje trgovin s kopalniškim pohištvom in paša oči na modernih dizajnih prijetno opravilo, pa prenova postane veliko večji izziv, ko se je lotite v praksi. Da bo vaša izbira kopalnice čim bolj premišljena in preudarna, pobrskajte po naši ponudbi sanitarnih izdelkov in kopalniškega pohištva.

Nadpultni kopalniški umivalniki

2-kopalniski-umivalniki

Kopalniški umivalniki

Kot že ime pove, je nadpultni umivalnik položen na kopalniški pult oz. omarico in stoji sam zase. Je izjemno praktičen, saj okrog njega dobimo dodatno odlagalno površino, v omarici pa še vedno ostane dovolj prostora za vse, kar želite imeti pri roki. Nadpultni kopalniški umivalnik dopušča tudi nekoliko več kreativnosti pri opremljanju, saj so na voljo v različnih oblikah, materialih in barvah - od kvadratnih, ovalnih, okroglih, nesimetričnih, keramičnih, kamnitih, bakrenih ipd.

Vgradni kopalniški umivalniki

Vgradni kopalniški umivalniki so tisti, ki jih postavimo v sklopu kopalniškega pulta in so ugreznjeni vanj. Tudi tovrstni kopalniški umivalniki so lahko različnih oblik, velikosti in barv. Čeprav imamo ponavadi v mislih klasični keramični vgradni kopalniški umivalnik, pa sodobni trendi opremljanja narekujejo tudi nekoliko bolj drzne oblike in materiale. Vgradni kopalniški umivalniki so največkrat tudi sestavni del kopalniških blokov.
3-kopalniske-omarice-in-ogledala

Kopalniške omarice


Kopalniška ogledala in luči

Kopalniška ogledala so ponavadi dvoja - samostojna kopalniška ogledala, ki so pritrjena na steno ali kopalniška ogledala, ki imajo prostor za odlaganje, bodisi ob strani, bodisi skrit za ogledalom. Ogledala so lahko različnih oblik in velikosti. Kakšnega boste izbrali, je odvisno od vašega stila, potreb po prostoru in želja. Poleg tega pa je v kopalnici pomembna še ena zadeva, to je osvetlitev. Osvetlitev ob ogledalu lahko montirate samostojno, zadnje čase pa vse bolj priljubljeno postaja LED osvetlitev, ki je že vgrajena v ogledalo oz. kopalniško pohištvo.

Kopalniško pohištvo

Ker pult z umivalnikom ponavadi ne nudi dovolj prostora za vse stvari, ki jih hranimo v kopalnici, potrebujete še kopalniške omarice. To so lahko različne samostoječe omarice, viseče omarice ali police, v katere shranite higienske pripomočke, brisače, čistila ipd. V kolikor ste omejeni s prostorom, so odlična rešitev tudi kopalniški bloki, kjer v kompletu dobite vse, kar potrebujete za opremljanje kopalnice.

Zakaj za prenovo kopalnice izbrati dom24?

V naši ponudbi najdete široko ponudbo kopalniških blokov in sestavov različnih dizajnov, velikosti in postavitev. Pri dom24 si prizadevamo, da bi našo ponudbo sestavljali slogovno raznoliki kopalniški sestavi, ki zadovoljijo še tako zahtevne kupce. Poleg kopalniških blokov lahko v naši ponudbi najdete tudi viseče ali samostoječe omarice, kopalniška ogledala ter umivalnike. Verjamemo, da bo z našo opremo, svetovanjem in pomočjo vaša kopalnica postala vaš najljubši prostor v domu.
Mateja Srpčič s.p.
Podlubnik 155, Škofja Loka
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte