Časopis za pokrajino Posavje
21.02.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

»Svet se obrača, cviček Goričar se vrača«

Objavljeno: Torek, 01.06.2021    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
Na morju-Po
Ste že slišali, kaj je novega? Le oči na peclje, saj vam predstavljam moderni cviček Goričar! Verjetno ni nikogar, ki ne bi vsaj slišal za cviček, vendar grem stavit', da takega cvička še niste okusili.

V čem se razlikuje njihov cviček od ostalih? Pa poglejmo:
  • po sadni aromi in okusu,
  • po nizki vsebnosti alkohola,
  • po nizki vsebnosti sladkorja,
  • po nizki vsebnosti žvepla. 
Etiketa

Cviček Goričar

Ravno zaradi tega bo to vino prepričalo vsakogar. Tiste, ki niste še nikoli poskusili cvička, tiste, ki skrbite za svojo postavo, ali ljubitelje vina. Cviček je narejen iz petih vrst grozdja ter je odlična mešanica belih in rdečih sort. Za modernim cvičkom Goričar stoji Ribogojstvo in vinarstvo Goričar. Družina Goričar se že več generacij ukvarja s pridelavo vina in vedno je bilo njihovo glavno vodilo kvaliteta vina. Želijo si, da bi cviček povzdignili na višjo raven in ga predstavili širši okolici kot vino, ki je vredno vsakega požirka, prav zaradi tega so se odločili za sodelovanje s priznanim enologom Urošem Bolčino, ki jih je podprl na njihovi novi poti. Da pa je že sama predstavitev vrhunska, so prenovili tudi svojo vizualno podobo, kjer so skozi dizajn združili svoji dve strasti - vino in ribe.

V soboto, 29. maja, so svoj moderni cviček predstavili vinogradnikom, sedaj pa ste na vrsti vi, obiščite jih na na FB GoricarWines, na Instagramu (kmalu tudi na www.goricarwines.com) ali kar na njihovem naslovu in naj se razvajanje vaših brbončic prične. 
 
Na zdravje!

Nika Đođ za Posavski obzornik

#goricarwines #povezujemoposavje #vsinasivsakdan #stejejodejanja #podprisoseda #povejnaprej

**

Prispevek je nastal v sklopu pobude VsiNašiVsakDan Posavskega obzornika, kjer spodbujamo naše podjetnice in podjetnike na njihovi zahtevni poti in pomagamo po svojih močeh njim in njihovim kvalitetnim izdelkom do ciljnih občinstev. Vedno, ne le v 'koronačasih', namreč štejejo dejanja, zdaj pa tolikanj bolj. Povezujmo, spodbujajmo in krepimo regionalno, vsak dan.

Če bi bili tudi vi radi vključeni v razširjanje dobrih idej kot del pobude VsiNašiVsakDan, nam pišite na
 povezujemoposavje@posavskiobzornik.si.
« Nazaj na seznam