Časopis za pokrajino Posavje
2.12.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Tehnični pregledi Avtoline preseljeni v Žadovinek!

Objavljeno: Torek, 05.05.2020    Rubrika: Ne spreglejte Sporočilo
DSCF8555

Nov sodoben objekt za tehnične preglede v Žadovinku, ob novi krški obvoznici

V ponedeljek, 20. aprila, so se po petih tednih začasnega zaprtja ponovno sprostili tehnični pregledi, podjetje Avtoline pa jih je ob tem odprlo na novi lokaciji - v Žadovinku, pri samopostrežni avtopralnici, ob novi krški obvoznici. Nove storitve, ki zaokrožajo celovito ponudbo tehničnega preverjanja vozil so dobrodošla pridobitev za vse voznike, še posebej za podjetja s tovornimi vozili.

»Gradnja novega objekta je trajala 9 mesecev, če dodamo še pripravo načrtov, dokumentacije in dovoljenj, pa smo se na selitev pripravljali dve leti. Obdobje epidemije, v katerem zaradi začasne prepovedi nismo mogli opravljati storitev, smo izkoristili za finalno dokončanje objekta, montažo opreme, tehnično zelo zahtevno selitev licenc in dovoljenj ter programsko vzpostavitev delovanja v novih prostorih. 20. aprila smo tako po 49 letih stranke na tehničnih pregledih pozdravili v novih prostorih. « pravi Slavko Hotko, direktor podjetja.
DSCF8730

Urejanje postopkov je srečanje s prijetno ekipo, polno znanja in nasvetov.Odlična lokacija in sodobni prostori

Novi tehnični pregledi so enostavno dostopni, imajo veliko parkirišče in veliko dvorišče za enostavno manevriranje večjih vozil. V prostorni hali z visokimi vrati so kar tri samostojne steze. Dve sta namenjeni tehničnemu pregledu osebnih/motornih in tovornih vozil, na tretji stezi vozniki opravijo pregled tahografov. Postopki tako tečejo hitreje, kar ustreza vsem strankam, še posebej podjetnikom s tovornimi vozili. Sprejemni prostor, kjer stranke opravite registracijo, zavarovanje, prepis in ostale upravne postopke, je sodoben, prijeten, postopki tečejo gladko, saj jih vozniki uredite na petih okencih.
DSCF3028

Tehnične preglede opravljajo na treh samostojnih stezah.Vse storitve na enem mestu

»Storitve smo dopolnili, tako da sedaj opravljamo tehnične preglede vozila vseh kategorij – poleg osebnih, motornih vozil in traktorjev tudi avtobusov ter tovornih vozil in priklopnikov vseh kategorij. Stranke na enem mestu opravijo tudi preverjanje skladnosti (homologacije) uvoz rabljenih avtomobilov in posamičnih predelav vozil ter preglede in popravilo tahografov tovornih vozil. V Avtoline klubu vozniki pridobijo ugodnosti pri nakupu, servisu, vzdrževanju in pranju vozil.« razloži Hotko.

Strokovna ekipa in prijetna izkušnja

Pogoji za izvajanje preverjanja skladnosti in preglede tahografov so zelo zahtevni, saj te storitve predstavljajo najvišjo stopnjo usposobljenosti in kredibilnosti v državi. Na pridobitev certifikatov so se s strokovno ekipo pripravljali dobro leto, postopke pa sedaj izvajajo posebej usposobljeni zaposleni, s pomočjo najsodobnejše opreme. »Naš osnovni namen je, da se vozniki na cesti počutijo varno in udobno. Ker pa večini voznikov dan tehničnega pregleda ni najljubši v letu, ga želimo nadgraditi v izkušnjo, srečanje s prijetnimi ljudmi, polnimi znanj in nasvetov. Za to poskrbi naša strokovna in prijetna ekipa fantov na stezi in deklet v sprejemu.«

Na novi lokaciji tudi rabljena vozila

V levi del pritličja nove stavbe so preselili Center rabljenih vozil, v samostojen salon. Na velikem parkirišču si stranke lahko ogledate večjo zalogo in lažje izberete ustrezen avto. V nadstropjih nove stavbe bodo svoje dejavnosti opravljali najemniki, v 3. nadstropju B-fit center s fitnesom in vodenimi skupinskimi vadbami. Servis vozil je zaenkrat ostal v starem delu mesta, pridobil pa je več prostora in bo lažje opravljal svoje storitve. Na obstoječi lokaciji v starem Krškem zaenkrat ostajata tudi salona Škoda in Citroen, pa tudi uprava podjetja.

Varno v času epidemije

Voznikom, ki so jim prometna dovoljenja potekla v času zaprtja in imajo čas, da postopke opravijo do 19.6.2020, priporočamo, da ne čakajo do junija, saj takrat pričakujemo res veliko gnečo. »Pri opravljanju postopkov v času epidemije poskrbimo za varnost strank in vozil po navodilih Agencije za varnost prometa. Tudi stranke morajo obvezno nositi maske, pri opravljanju tehničnega pregleda pa počakajo zunaj. Prosimo, da pri registracijskih postopkih uporabite razkužilo in poskrbite za varnostno razdaljo.« zaključi Hotko.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki