Časopis za pokrajino Posavje
14.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Trendi poročne obleke v letu 2023

Objavljeno: Sreda, 09.11.2022    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
trendi-porocne-obleke-2022-2023
Na tako poseben dan v življenju, kot je poročni dan, si vsaka nevesta in ženin želita izgledati najlepše. Vsaka si v mislih predstavlja svojo sanjsko obleko, o kateri je verjetno razmišljala že od majhnih nog. Zato je izbira poročne obleke tako pomembna in razburljiva.

Vsaka poročna obleka je sanjska za nekoga. Dolge poročne obleke ali kratke poročne obleke? Poročne obleke s čipko ali poročne obleke pastelnih barv?

Za nekatere je popolna obleka model z volančki v slogu prave princese, razkošna in bogata. Drugim bo bolj všeč diskreten klasičen slog, morda le minimalistična različica. Precej enostavno je - koliko ljudi, toliko mnenj.
dolga-vlecka-bela-porocna-obleka.

Kako izbrati poročno obleko?

Pri izbiri poročne obleke je zelo pomembno, da se zanesete nase, navsezadnje je to vaš dan. Ni pomembno, kaj si mislijo vaši »svetovalci« ali prijateljice. Pomembno je, da izberete obleko, ki bo odražala vas.

Kako torej izbrati najbolj idealno poročno obleko med tako raznolikostjo?

Vse je odvisno od vaših želja. Oblikovalci poročnih oblek ne mirujejo, kar vam omogoča izbiro popolne obleke, ki se bo skladala z vašimi željami. Tako lahko ženin ali nevesta zlahka najde, kar išče. So različnih stilov - preproste poročne obleke, minimalistične, razkošne, kratke ali dolge, stroge, itd. Vsekakor pa si vse zaslužijo pozornost, saj bodo prinesle različne možnosti videza, bodisi romantičen, drzen ali klasičen videz.
porocna-obleka-z-napihnjenimi-rokavi-767x1024.

Sodoben čas ne narekuje posebnih smernic in si lahko nevesta privošči, da za slavje obleče skoraj vse. Ne glede na izbiro, bo na nevesti videti vse neverjetno privlačno in bodo vse oči uprte vanje.

Izberite obleko ob pogledu katere se vam naravnost zasvetijo oči.

Gladke poročne obleke

Najnovejši trend v oblikovanju poročnih oblek so gladke poročne obleke, ki nimajo dodane čipke, kamenčkov ali različnih 3D elementov. Gladke ozke obleke iz satena so brezčasne, hkrati pa bodo poudarile lepoto neveste. Dopolnite jo lahko s številnimi čudovitimi dodatki.

Kombinacije različnih materialov

V prihajajoči poročni sezoni oblikovalci prisegajo na različne kombinacije materialov za poročne obleke. Zelo priljubljena bosta na primer til in saten, saj zagotavljata eleganten videz s svojim kontrastom na eni ali drugi strani, ki ga dopolnjujejo nežne tkanine v rokavih in vlečkah, ki zaradi prosojnosti na teh delih oblačila dodajo"uau učinek".
svetleci-glamur-porocna-obleka

Preproste poročne obleke

Nič manj priljubljene niso preproste poročne obleke, katere običajno ne motijo gibanja in so naravnost idealne za ples. Videti so izjemno elegantno, romantično, ženstveno in graciozno. Stil, ki je vedno enako pomemben. Minimalistični dodatki ali nakit so bistveni atributi tega trenda. So osupljive obleke, ki so videti sveže in poudarijo lepoto ženske. Obleka je sama po sebi zelo učinkovita, vsekakor pa so razni drobni in posebni dodatki dobrodošli, nič posebnega – da ne pokvarite krasnega namena lepe preproste poročne obleke.

Odločitev je vaša

Pri izbiri poročne obleke se vedno odločite za možnost, v kateri se boste počutili najbolje. Če vam kdo svetuje, kaj bi bilo po njegovem mnenju lahko prava izbira za vas, ga upoštevajte - vendar se na koncu odločite tako, da boste na svoj veliki dan videti in se počutiti kot kraljica. Veliko sreče!
Naročnik: https://www.sanjska-obleka.si/
« Nazaj na seznam