Časopis za pokrajino Posavje
19.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ustvarite harmonijo doma s kakovostnim stavbnim pohištvom

Objavljeno: Petek, 20.01.2023    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
lip bled

Želite ustvariti harmonijo udobja z lesenim in skrbno izdelanim stavbnim pohištvom (foto: arhiv LIP BLED - Elite Studio 3D - AGS-systems Srl - LIP BLED, d.o.o.)?

Preurejate ali morda na novo gradite lasten dom? Želite ustvariti harmonijo udobja z lesenim in skrbno izdelanim stavbnim pohištvom – z vhodnimi in notranjimi vrati, okni, talnimi oblogami itd.? Iščete nasvet izdelovalca? Pravi naslov je posavsko podjetje »Prodaja stavbnega pohištva in inženiring, Franci Klaužar s.p.«, ki se ukvarja s prodajo in vgradnjo stavbnega ter ostalega pohištva.

»Smo podjetje, ustanovljeno 1. julija 2010 s preprostim imenom Prodaja stavbnega pohištva in inženiring. Ukvarjamo se z razvojem novih idej, inženiringom ter prodajo in vgradnjo stavbnega in ostalega pohištva. Našim naročnikom pomagamo do lepo urejenega doma s pravo izbiro vhodnih in notranjih vrat, oken ter pohištva znanih blagovnih znamk. To pomeni, da se lotimo izdelave in postavitve stavbnega pohištva, ki daje prostoru želeno toplino, domačnost in dobro počutje, z veliko mero odgovornosti,« pojasnjuje ustanovitelj in lastnik podjetja Franci Klaužar ter nadaljuje, da velik delež njihovega poslovanja predstavlja prodaja in montaža notranjih, vhodnih in funkcijskih vrat, oken v alu – les materialu ali lesu, sanitarnih kabin in inženiring projektov, kot je na primer izdelava celotne projektne dokumentacije pohištva in opreme. Sodelovanje s kooperanti jim omogoča, da naročniku oziroma kupcu ponudijo tudi celotno stavbno opremo za hišo, stanovanje, poslovne prostore in javne ustanove.
lip bled1

Stanje pred vgradnjo stavbnega pohištva (foto: arhiv LIP BLED - Elite Studio 3D - AGS-systems Srl - LIP BLED, d.o.o.)


Zaupanja vredni partnerji

Glavni dobavitelj in referenčni partner je podjetje Lip Bled d.o.o., s katerim sodelujejo vse od ustanovitve pred dobrim desetletjem. »Z zaposlenimi v Lip Bled konstantno iščemo rešitve ter sledimo razvoju in trendom sodobnega videza stavbnega pohištva. Naročniki nam zaupajo, saj so izdelki kakovostni in cene dostopne,« izpostavi sogovornik dobro sodelovanje s podjetjem z Gorenjske, ki letos obeležuje 75-letnico uspešnega delovanja. Podjetje Lip Bled pa ni strokovnjak samo na področju notranjih vrat, temveč tudi vhodnih vrat in vseh vrst talnih oblog ter ostalih izdelkov iz lesa, ki so prijazni uporabnikom in okolju, saj materiale in izdelke redno testirajo na priznanih domačih in mednarodnih inštitutih ter fakultetah. »V sodelovanju z Lip Bled razvijamo in prodiramo na trg z novim izdelkom AGS podboji. Gre za skriti podboj – vratno krilo se povsem poravna s steno, podboji pa so nevidni. Montaža je možna na zidane stene ali stene iz mavčnih plošč z možnostjo odpiranja v prostor ali iz njega, uporaba armirane mrežice pa preprečuje nastanek razpok, ki so posledica dihanja sten. Gre za modni trend, ki je odlična izbira za vse, ki želijo imeti minimalistično opremljeno ali prisegajo na načelo: manj je več,« predstavi nov produkt Franci Klaužar in nadaljuje, da ima njegovo podjetje dobre poslovne partnerje tudi v Posavju. »To pomeni, da veliko sodelujemo z našimi lokalnimi mizarji in širšo okolico. Naš pomemben partner za inženiring projekte je tudi podjetje Mizar d.o.o. Celje,« pove in doda, da imajo naročnike iz celotne Slovenije in Hrvaške.
DSC_8200

Franci Klaužar


Kakovostni izdelki – zadovoljni naročniki

»Zaposleni se trudimo, da stranki na enem mestu ponudimo izdelavo in montažo vrhunskega stavbnega pohištva po ugodni ceni ter najboljše rešitve glede na objekt. Ob tem nas spremlja zavest o odgovornosti, zanesljivosti in nenehnem trudu za zadovoljstvo vsake naše stranke,« poudari posavski podjetnik in omeni poslovne prostore, ki so jih imeli šest let v najemu v Job centru v Krškem. Leta 2016 so se preselili na Zdole, kjer imajo razstavni salon. V letošnjem letu smo pridobili nove poslovne in skladiščne prostore v Pleterjah pri Zdolah. Razstavni salon ostaja na stari lokaciji.

»Veseli nas, da smo poznani po kvalitetno opravljenih storitvah, ki obsegajo obisk in izmere na domu, strokovno svetovanje, izdelavo po meri in montažo stavbnega pohištva ter raznovrstna vzdrževanja in popravila ter inženiring projekte,« še izpostavi lastnik.
Zunanjost salona

Zunanjost ...


Toplina lesa

»Vizija našega podjetja je, da neprestano iščemo nove rešitve, se izobražujemo in ostajamo poslovno uspešni. S svojim znanjem, izkušnjami in končnimi izdelki želimo pokazati, kakšno toplino nam lahko podari les oziroma leseni izdelki. V bodoče želimo nastopiti tudi na tujem trgu, predvsem na avstrijskem in nemškem, a ne glede na domači ali tuji trg nas bo pri delu ves čas spremljala misel o odgovornosti, zanesljivosti in kakovosti izbranih materialov, kar vodi do zadovoljstva naših strank,« nadaljuje sogovornik s predstavitvijo podjetja, ki med svoje največje reference šteje opremljenost s kakovostnim stavbnim pohištvom Covidnega oddelka UKC Ljubljana, Urgence Brežice, UKC Celje, nekaterih šol in vrtcev ter domov starejših občanov. Ob tem še pove, da imajo vsi njihovi izdelki izjave o lastnostih in potrebne certifikate, ki so znak kakovostne izvedbe.
Notranjost salona

... in notranjost prodajnega salona


Cilj so zadovoljni kupci

»Temelj dobrega sodelovanja je zaupanje in del naših bodočih načrtov je nudenje celovite podpore našim naročnikom stavbnega pohištva, zato želimo okrepiti sodelovanje tako z oblikovalci in arhitekti kot tudi proizvajalci, kajti za kakovostne izdelke je treba imeti veliko znanja z različnih področij, če želimo ustvarjati prijetne bivalne prostore. Žal so trenutne gospodarske razmere negotove, vendar tudi nam primanjkuje kadra, zato je potreba po dobrem kadru ves čas prisotna,« še izpostavi direktor ter pove, da imajo trenutno dva zaposlena in dva pogodbenika. Usposabljanje na delovnem mestu omogočajo tudi bodočim mizarjem, ki lahko po zaključenem poklicnem izobraževanju postanejo del ekipe monterjev stavbnega pohištva.

»Do dobrega izdelka pripelje vrhunsko oblikovanje, kakovostna izdelava in najboljši materiali. Vse to vodi do zadovoljnega naročnika, kajti zadovoljstvo naših strank je naša največja nagrada,« predstavi Franci Klaužar svojo poslovno pot, na kateri ga čakajo še mnogi izzivi.
Naročnik:
PRODAJA STAVBNEGA POHIŠTVA IN INŽENIRING
Franci Klaužar s.p., Zdole 1a, 8272 Zdole
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki