Časopis za pokrajino Posavje
29.03.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

6. nogometni turnir na travi na Mrtvicah

Objavljeno: Četrtek, 30.06.2022    Rubrika: Nogomet Sporočilo
2
​V nedeljo, 26.6.2022, je v organizaciji ŠD Mrtvice potekal 6. nogometni turnir na travi, ki se ga je udeležilo 12 ekip iz Posavja, kar je bilo tudi maksimalno dovoljeno število prijav (ŠD Mrtvice, ŠTKD Neviodunum, ŠD Orehovec, MNK Drinkersi, ŠD Krka Krška vas, Bikci Gostilna Slovenc, Leeds United, Krško Mix, Čunga Lunga, Nino Team, ŠTD Šutna, NK Včasih Zmagamo).

Odvijali so se resnično odlični boji in na koncu je zasluženo slavila ekipa domačinov ŠD Mrtvice,  ki je v finalu premagala ekipo Nino Team. Tretje mesto je zasedla ekipa ŠTD Šutna. Najboljši golman turnirja je postal Sandi Permozer in najboljši strelec Nik Geč.

10
Vreme je bilo izjemno vroče, kar pa ni pokvarilo odličnega vzdušja. Hvala vsem za sodelovanje na turnirju in predvsem številnim članom majhne vasi Mrtvice za pomoč. Najbolj bi izpostavili našega kuharja Bineta Veglja, ki že leta slovi po najboljši pripravi odojka, nato Tjaši B. in Kaji O., ki sta odlično skrbeli za strežbo hrane in pijače, ter Blaž M. in Gregor K., ki sta poskrbela, da je turnir nemoteno potekal.

V preteklosti smo prisluženi denar vložili v različne investicije in sicer odbojkarsko igrišče (leto realizacije poletje 2021), asfaltno površino (pomlad 2022), vzdrževanje objekta in nogometnega travnatega igrišča (zalivanje). Prisluženi denar bomo unovčili v prihodne investicije (koš za košarko, lovilne mreže za odbojko in urejanje avtomatskega zalivanja nogometnega igrišča).

Se vidimo prihodnje leto, kjer bo v sklopu turnirja tudi 10. obletnica delovanja ŠD Mrtvice.

Predsednica društva: Anja Čepin Marakovič
Poročilo sestavil: Jernej Milar
« Nazaj na seznam