Časopis za pokrajino Posavje
30.09.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Dobrodelni nogometni turnir na Blanci

Objavljeno: Ponedeljek, 26.09.2022    Rubrika: Nogomet Sporočilo
Nogometni turnir Blanca 2022  (48)

Na igrišču z umetno travo na Blanci se je odvijal dobrodelni turnir v malem nogometu.

V minulem petkovem sončnem popoldnevu je Športna zveza Sevnica organizirala ob dnevu slovenskega športa dobrodelni nogometni turnir v igranju malega nogometa na umetni travi na igrišču na Blanci.

Nogometnega turnirja se je udeležilo osem ekip: Občinska uprava Občine Sevnica, Policijska postaja Sevnica, Zdravstveni dom Sevnica, Gasilska zveza Sevnica, Študentski klub Sevnica, Pravosodni policisti ZPKZ Dob, Trimček in Športna zveza Sevnica. Tekmovanje se je odvijalo v dobrem športnem vzdušju.

V finalu sta se srečali ekipi Zdravstvenega doma Sevnica in Študentskega kluba Sevnica. Slednji so z enim zadetkom več slavili zmago. Po končanem športnem delu je sledilo prijetno druženje in vodstvo Športne zveze Sevnica je skupaj z županom Srečkom Ocvirkom udeleženim ekipam podelilo spominska priznanja ter pokale.

Nogometni turnir je imel tudi dobrodelno noto. Zbrana sredstva od udeležencev in dodatne donacije Občine Sevnica bodo izročena Območnemu združenju Rdečega križa Sevnica. Za dobrodelno gesto se je zahvalila sekretarka RKS - OZ Sevnica Mojca Pinterič Kranjc.

S. R./Vir: ŠZ Sevnica, foto: L. Motore

#povezujemoposavje

 
« Nazaj na seznam
»