Časopis za pokrajino Posavje
7.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Druga sezona posavske nogometne lige na travi

Objavljeno: Petek, 15.11.2019    Rubrika: Nogomet Sporočilo
Zmagovalna ekipa Beani Team (ŠD SObenja vas)

Zmagovalna ekipa Beani Team (ŠD Sobenja vas)

Za nami je uspešna in kvalitetna druga sezona lige (Posavje travnata liga). V letošnji sezoni je tekmovalo sedem ekip (ŠD Mrtvice - nosilec lige, ŠD Nova vas, Beni Team - ŠD Sobenja vas, ŠD Oblak, ŠD Boršt, Artiče Mana Relive in ŠD Orehovec), ki so predstavljale občine Krško, Brežice in Kostanjevico pri Krki.

Odigranih je bilo 42 tekem in na koncu pestre sezone si je na zadnji tekmi pokal za najboljšo ekipo zaslužila ekipa Beni Team - ŠD Sobenja vas, ki je v napeti končnici na igrišču Mrtvice premagala lanskoletnega zmagovalca lige ŠD Nova vas z rezultatom 2:1. Več si lahko preberete (lestvico, rezultate, slike)  na spletni strani www.ptl2018.si .
Tekma med Beani Team in ŠD Nova vas

Tekma med Beni Team in ŠD Nova vas


Najboljši strelec sezone je suvereno postal s 17 goli Matevž Sodič (ŠD Nova vas). Pokal za naj asistenta lige je dobil Janez Pavel Vrčko (ŠD Mrtvice), najboljši golman pa je postal Marko Tomše (Beni Team – ŠD Sobenja vas).

Koordinatorji lige Jernej Milar (vodja lige), Tadej Masić (tehnična podpora) in Domen Krkovič (vodja disciplinske komisije) ocenjujejo tudi drugo leto kot zelo uspešno. Odvijali so se izjemni dvoboji ekip, z veliko naboja igralcev na tekmah in brez poškodb, kar nas še posebej veseli. Pohvala vsem sodelujočim tudi za »fair play«, kajti splošno gledano nismo zabeležili večjih kršitev športnih, moralnih ali etičnih načel.

Za sezono 2020 morajo zainteresirane ekipe do vključno 23. 2. 2020 prijaviti ekipo, kjer je dovoljeno maximalno število prijavljenih ekip osem, zato pohitite s prijavami.

Vir: ŠD Mrtvice (nosilec lige)
« Nazaj na seznam