Časopis za pokrajino Posavje
27.03.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Liga PTL v sezoni 2021/2022 ekipi Oblak

Objavljeno: Torek, 31.05.2022    Rubrika: Nogomet Sporočilo
5
V soboto, 28. 5. 2022, se je na igrišču Mrtvice (športni park Borovna) ob 15.15 začela prva tekma med ŠD Orehovec in ŠD Boršt ter s tem otvoritev zaključka sezone lige PTL 2021/2022. Vreme je bilo kljub slabi napovedi brez dežja, zato je bil odziv udeležencev in gledalcev dober (skupno število je bilo med 80 in 100). S skupno pomočjo članov in prostovoljcev ŠD Mrtvice smo omogočili kvaliteten dogodek (organizacija, pomoč pri hrani in pijači, pripravi dogodka …).

Tekme so se odvijale med 15.15 in 19.30, vrstili so se kvalitetni in tudi razburljivi dvoboji med ekipami. Ligo so v letošnjem letu sestavljale ekipe: Oblak, MNK Drinkersi, ŠD Orehovec, ŠD Mrtvice, Artiče Mana Relive, ŠD Boršt in ŠD Nova vas. Na koncu si je naziv najboljše ekipe sezone pridobila ekipa Oblak. Nogometaši ekipe Oblak so v letošnji sezoni pokazali konsistenco in zelo všečno igro. Ekipo je suvereno vodil kapetan ekipe Klemen Oblak. Drugo mesto so zasedli novinci v ligi, nogometaši MNK Drinkersi iz Velike vasi, tretje mesto pa ekipa ŠD Orehovec. Iz ekipe MNK Drinkersi je z izjemnimi zadetki (dosegel jih je kar 12) izstopal Matic Plankar. Naziv najboljšega golmana si je nadel Klemen Mohar (ŠD Orehovec). Pokal za naj asistenta lige je dobil Jurij Baznik (Oblak). Čestitke vsem. Hvala vsem ostalim sedmim ekipam za sodelovanje in odgovoren odnos. Po koncu podelitve smo se vsi zbrani družili ob dobri hrani (na voljo za vse sta bila dva odojka) in hladni pijači.

Se vidimo v novi sezoni 2022/2023 z začetkom 10. 9. 2022, ko bo domačin prvak letošnje sezone ekipa Oblak. Hvala Mestni občini Krško in podjetju AFP Dobova za pomoč pri izpeljavi lige.

Več informacij na www.ptl2018.si

Poročilo sestavila: vodja lige Jernej Milar in Tadej Mašič, operativa (ŠD Mrtvice)
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte