Časopis za pokrajino Posavje
29.10.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prvi četrtfinalni večer Lige ENA uspešen za Bubka bar & Gofar tisk & Gostilna Pension Les

Objavljeno: Petek, 12.06.2020    Rubrika: Nogomet Redakcija
Bubka bar & Gofar tisk & Gostilna Pension Les - Alen Žgalin vir

Ekipa Bubka bar - Gofar tisk - Gostilna Pension Les (foto: arhiv/Alen Žgalin)

V včerajšnjih večernih urah je na travnatem igrišču na Borštu potekal eden od prvih četrtfinalnih obračunov Lige ENA, v katerem je ekipa Bubka bar & Gofar tisk & Gostilna Pension Les z 2:0 premagala ekipo ŠD Teksas bar Videm. Posavska ekipa gre tako na povratni četrtfinalni obračun z dvema zadetkoma prednosti.

Za ŠD Teksas bar Videm je bil usoden že prvi polčas tekme, ko sta Rok Baznik in Boštjan Preskar zatresla njihovo mrežo. Rezultat po prvem polčasu je bil tako 2:0 v prid domačinom in se do konca tekme ni spremenil. Gosti so poskušali zadeti in prodreti skozi Bubkino obrambo, vendar neuspešno. Za povratno tekmo, ki bo po vsej verjetnosti potekala naslednji teden v Sv. Juriju ob Ščavnici, bodo morali Prleki strniti vrste, dobro preštudirati nasprotnika in za napredovanje v polfinale zmagati z zadostno prednostjo (zapisnik tekme).

Na drugi četrtfinalni tekmi, ki je potekala istočasno, je padlo kar 11 zadetkov, ekipa NK Kapela Ekosen IR paneli pa je v gosteh pri ekipi ŠD Trnava zmagala s 7:4.

Današnji petkov večer bo postregel še z dvema četrtfinalnima obračunoma, NK Smola bo ob 19.15 gostila aktualne prvake ŠD Arko Ključarovci, NK Begne pa potujejo na pomurski konec h KMN Pečarovci. Tekma se bo pričela ob 20. uri.

Vir: Liga ENA
« Nazaj na seznam