Časopis za pokrajino Posavje
29.10.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V NK Krško zaključili sezono, zdaj v nove izzive

Objavljeno: Četrtek, 18.06.2020    Rubrika: Nogomet Redakcija
IMG-cbcd66f8ade52b7633b7f40e5fa390b5-V

Sezono so zaključili s turnirjem na stadionu Matije Gubca.

Po nenavadnem poteku sezone ob prekinitvi vseh aktivnosti zaradi koronavirusa smo vendarle zaključili sezono 2019/2020 na nogometašem najbolj domač način – s treningi na igriščih. V sklepnem delu smo odigrali celo nekaj prijateljskih tekem in turnirjev, tako da gremo na odmor z vsaj nekaj malega nogometnimi občutki.

V smislu formalnega zaključka sezone smo v četrtek, 11. junija, organizirali dogodek za naše najmlajše nogometaše in nogometašice, ki z nami vadijo v vrtcih in 1. triadi OŠ. Udeležba je bila odlična, dekleta in fantje pa so prikazali že veliko nogometnega znanja in veščin. V petek smo sproščeno druženje, z nekaj nogometne igre, organizirali tudi za vse otroke, ki vadijo v ekipah nogometne šole NK Krško ter njihove starše.
DSCF3089

Boštjan GučekTrenutno v klubu potekajo intenzivne priprave na novo sezono 2020/2021, v katero se podajamo še bolj pozitivni, strokovno okrepljeni in pripravljeni na nove izzive. Člansko ekipo bo še naprej vodil Iztok Kapušin, za vodenje nogometne šole NK Krško pa se nam je pridružil Boštjan Guček. Boštjan je sicer stari znanec posavskega nogometa, saj prihaja iz okolice Boštanja. Njegovi nogometni začetki segajo v NK Papirničar iz Radeč, v času študija se je pridružil NK Vevče, potem pa se je usmeril k futsalu. Tu je dosegel tudi vrhunec svoje športne poti, ko je s KMN Sevnico osvojil naslov državnega prvaka in odigral preko 30 tekem za slovensko futsal reprezentanco. Kot diplomant Fakultete za šport s PRO trenersko licenco se je potem podal na trenersko pot, kjer je delal predvsem z mlajšimi selekcijami. Po pogovorih z vodilnimi v NK Krško je prepoznal trenutno situacijo kot svoj novi izziv, kjer bi svoje dosedanje izkušnje in pridobljena znanja združil z vsemi deležniki NK Krško in pomagal pri pisanju novega poglavja kluba.
Vsem otrokom in staršem želimo lepe in čim bolj brezskrbne prihajajoče počitnice!

Vir: NK Krško
 
 
« Nazaj na seznam