Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Za začetek spomladanskega dela lokalni posavski derbi

Objavljeno: Sreda, 06.03.2024    Rubrika: Nogomet Redakcija
foto_NKKP
Po zimskem premoru se nogomet vrača na zelenice po Sloveniji in s tem tudi dvoboji tretjeligaških moštev. Na uvodni tekmi v pomladanski del prvenstva v 3. SNL - vzhod se bosta v petek, 8. marca, ob 18. uri na stadionu Matije Gubca na lokalnem derbiju pomerili ekipi NK Krško Posavje in NK Brežice.

"Vabljeni vsi navijači in podporniki krškega nogometa na zagotovo zanimivo srečanje dveh ekip, ki se borita za vrh tretje lige vzhod. Ob dnevu žena bo vstop na tekmo za ženske brezplačen," sporočajo iz krškega kluba.

Tekma bo potekala pod reflektorji, saj si želijo, da bi se čim več ljudi udeležilo dogodka, na katerem boste lahko uživali v napeti in, kot upajo, tekmi polni zadetkov. Obisk Nuklearcev in navijačev iz Brežic bo zagotovil posebno vzdušje.
foto_NKKP1

Krška ekipa je v prestopnem roku doživela nekaj sprememb, ki so usmerjene v uresničevanje klubskih ciljev. Klub je zapustilo pet nogometašev: Luka Lazanski, Raeece Abdul Ellington, Benjamin Dalipi, Anis Miskić in Žan Šmid. V klub so pripeljali Davida Kovačiča, Nikija Radoviča, Lana Lekšeta, Jakoba Črpiča in Šimuna Šintića. "Naše klubske smernice poudarjajo domačnost, kvalitetno delo, priložnosti za mlade in spoštljive odnose. S temi vrednotami ter s poštenim in transparentnim delovanjem, verjamemo da bomo dosegli nove uspehe krškega nogometa," pravijo pred nadaljevanjem sezone v Krškem.
foto_NKKP2

Pred prvo tekmo so optimistični in verjamejo, da so na vseh področjih članske ekipe naredili korak v pravo smer. Še posebej so prepričani v kakovost kadra, ki so ga pridobili, in verjamejo, da so njihovi nogometaši sposobni igrati v drugi slovenski ligi. "Hkrati spoštujemo in cenimo delo prejšnjega strokovnega vodstva članske ekipe, ki ga je vodil Slaviša Dvorančič v najtežjih trenutkih kluba. Pred nami je drugi del sezone in oceno našega dela bomo lahko podali ob koncu prve tretjeligaške sezone. Takrat bomo potegnili črto in se odločili, kako naprej v novo sezono, kjer bodo naši cilji še višji," še sporočajo.

P. P./vir: Nogometni klub Krško Posavje
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte