Časopis za pokrajino Posavje
25.06.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zaključek lige PTL za sezono 2022/2023

Objavljeno: Petek, 09.06.2023    Rubrika: Nogomet Sporočilo
Oblak zmagovalec

Zmagovalna ekipa Oblak

V soboto, 3.6.2023, se je na igrišču Mrtvice (športni park Borovna) ob 16:00 začela prva tekma med ŠD Mrtvice  in MNK Drinkersi (Velika vas) ter s tem otvoritev zaključka sezone lige 2022/2023. S skupno pomočjo članov in prostovoljcev ŠD Mrtvic smo omogočili kvaliteten dogodek. Skupno število udeležencev je bilo okoli 100.

Tekme so se odvijale med 16:00 in 19:00, kjer so se dobri dvoboji vrstili med ekipami. Ligo so v letošnjem letu sestavljale ekipe: Oblak, MNK Drinkersi, ŠD Orehovec, ŠD Mrtvice, Nino Team, ŠD Boršt. Na koncu si je naziv najboljše ekipe sezone pridobila ekipa Oblak. Nogometaši ekipe Oblak so v letošnji sezoni pokazali konsistenco in zelo všečno igro. Drugo mesto so zasedli nogometaši ŠD Orehovec, ki pa so imeli izenačeno število točk z MNK Drinkersi iz Velike vasi. Po pravilniku lige je prvi kriterij v primeru izenačenosti ekip medsebojne tekme. Prva tekma med ekipama se je končala z remijem, medtem ko so drugo tekmo zmagali nogometaši ŠD Orehovec na igrišču Boršt.
drugo uvrščena ekipa ŠD Orehovec

Drugouvrščena ekipa ŠD OrehovecIz ekipe MNK Drinkersi je izstopal z igro izjemni David Božič, zato si je tudi zaslužil pokal najboljšega asistenta lige s 6 asistencami. Naziv najboljšega golmana pa je prevzel kapetan ekipe ŠD Boršt Sandi Šinkovec. Pokal za naj strelca pa je romal v roke Blažu Zajcu (Oblak).
23

Čestitke vsem. Hvala vsem ostalim ekipam za sodelovanje in odgovoren odnos. Po koncu podelitve smo se vsi zbrani družili od dobri hrani (na voljo so bili čevapčiči) in hladni pijači. Se vidimo v novi sezoni 2023/2024 z začetkom 16.9.2023, kjer bo domačin prvak letošnje sezone ekipa Oblak.

Hvala Mestni občini Krško za pomoč pri izpeljavi lige.

Vir: ŠD Mrtvice
Več informacij spletna stran: www.ptl2018.si
Vodja lige in poročilo sestavil: Jernej Milar
Operativa: Tadej Mašič
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte