Časopis za pokrajino Posavje
26.02.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Javni razpisi za podeljevanje proračunskih sredstev Občine Sevnica

Objavljeno: Sobota, 18.01.2020    Rubrika: NOVICE Sporočilo
Sevnica, novi del

Pogled na del industrijske cone v novem delu Sevnice ter del boštanjske ravnine na desni strani Save

V Uradnem listu Republike Slovenije in na spletni strani Občine Sevnica so objavljeni javni razpisi o dodeljevanju proračunskih sredstev za pospeševanje razvoja gospodarstva, kmetijstva in turizma ter za sofinanciranje programov na področjih kulture, mladinskih dejavnosti ter socialnega in zdravstvenega varstva.

Občina Sevnica spodbudam za razvoj gospodarstva, kmetijstva, turizma, športa, ljubiteljske kulture ter socialnega in zdravstvenega varstva v letošnjem letu namenja sredstva v skupni višini 376 tisoč evrov, in sicer 75 tisoč evrov za razvoj gospodarstva, 77 tisoč evrov za razvoj kmetijstva, 13 tisoč evrov za razvoj turizma ter 25 tisoč evrov za socialno in zdravstveno varstvo. Za sofinanciranje programov v okviru letnega programa športa je na voljo 123 tisoč evrov, za sofinanciranje mladinskih programov 15 tisoč evrov in za sofinanciranje programov s področja ljubiteljske kulturne dejavnosti 48 tisoč evrov.

Roki za prijavo so različni: za mladino, kulturo, šport ter socialno in zdravstveno varstvo je rok za oddajo vlog 17. februar, za kmetijstvo 20. februar, za turizem 2. marec, za gospodarstvo 20. maj.

Vir: Občina Sevnica, foto: S. R.
« Nazaj na seznam