Časopis za pokrajino Posavje
28.01.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kaj pa zobozdravniki v Posavju?

Objavljeno: Ponedeljek, 16.01.2023    Rubrika: NOVICE Redakcija
zobozdravnik

Fotografija je simbolična.

Pred dnevi smo objavili, pri katerih družinskih zdravnikih v posavskih zdravstvenih domovih je še možno opredeljevanje zavarovanih oseb oz. kateri še sprejemajo paciente, smo poizvedeli še, kakšna je stanje na področju zobozdravnikov.

V ZD Krško na voljo še štirje zobozdravniki

V ZD Krško, tako kot pri zdravnikih v splošnih ambulantah, še niso izčrpali možnosti opredeljevanja pri zobozdravnikih za odraslo populacijo. Paciente v svojih ambulantah opredeljujejo še štirje zobozdravniki na dveh lokacijah: V ZD Brežice in ZD Radeče še po ena zobozdravnica

V Zdravstvenem domu Brežice je, so nam sporočili, opredeljevanje v dejavnosti zobozdravstva za odrasle trenutno možno še pri Renati Volf, dr. dent. med. (na lokaciji ZD Brežice).

V Zdravstvenem domu Radeče je zaposlena zobozdravnica Edina Dornik, dr. dent. med., ki trenutno še sprejema paciente. S 3. januarjem je pričela s trimesečnim usposabljanjem tudi pripravnica Tamara Lešek, ki pa pacientov zaenkrat še ne more sprejemati.

V Sevnici še štirje zobozdravniki

V Zdravstvenem domu Sevnica je opredeljevanje za odraslo populacijo možno pri naslednjih zobozdravnikih:
  • Tjaša Božič, dr.dent.med., Snežana Lukić, dr.dent.med., Franjo Živković, dr.dent.med., (vsi na lokaciji ZD Sevnica) in 
  • Ajda Perc, dr.dent.med. (na lokaciji Zdravstvene postaje Krmelj).
P. P.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte