Časopis za pokrajino Posavje
17.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kolarič, Žlak, Hribšek in Palovšnik izstopili iz stranke SD

Objavljeno: Torek, 03.10.2023    Rubrika: NOVICE Redakcija
2-seja-obcinskega-sveta-brezice (24)

Bogdan Palovšnik in Primož Hribšek bosta v Občinskem svetu Občine Brežice odslej delovala kot nepovezana svetnika.

Matija Kolarič, Jure Žlak, Primož Hribšek in Bogdan Palovšnik obveščajo, da so sprejeli odločitev, da izstopijo iz stranke Socialni demokrati. "Ta korak je rezultat naših razmišljanj in razprav o trenutnem političnem vodenju države, s katerim se ne moremo v celoti strinjati," dodajajo.

Kljub temu, kot so še zapisali, ostajajo zavezani delovanju v dobro občanov, zato bodo nadaljevali z delom na lokalnem nivoju, saj želijo zagotoviti kakovostno življenje za vse. "Še naprej se bomo borili za pravice in blaginjo vseh ljudi, ne glede na njihov socialni ali ekonomski status," poudarjajo. 
Matija Kolarič - SD

Matija Kolarič


Primož Hribšek in Bogdan Palovšnik bosta v Občinskem svetu Občine Brežice delovala kot nepovezana svetnika. Bogdan Palovšnik ostaja podžupan občine Brežice. Primož Hribšek in Jure Žlak bosta kot predsednika krajevnih skupnosti Pišece in Šentlenart še naprej skrbela za razvoj lokalnih skupnosti, še navajajo v sporočilu za javnost.
pgd-brezice-okolica-prevzem-novega-vozila (38)

Jure Žlak


"Odločitev za izstop iz stranke je bila tehtna in premišljena. Verjamemo, da nam bo samostojno delovanje omogočilo boljše in učinkovitejše delovanje v prid naših občanov. Naša prednostna naloga ostaja zagotavljanje transparentnosti, odgovornosti in učinkovitega upravljanja na lokalnem nivoju. Zahvaljujemo se vsem podpornikom za dosedanje sodelovanje in razumevanje. Veselimo se nadaljnjega dela v dobro naše skupnosti in smo odprti za sodelovanje z vsemi, ki delijo naše vrednote in cilje," so še navedli na koncu.

R. R./vir: Matija Kolarič, foto: arhiv PO
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte