Časopis za pokrajino Posavje
29.11.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Konstituiran Območni svet krške območne enote ZZZS

Objavljeno: Ponedeljek, 22.11.2021    Rubrika: NOVICE Sporočilo
GZS OZ Posavje (2)

Stavba, v kateri deluje krška enota ZZZS (foto: arhiv PO)

Na današnji konstitutivni seji Območnega sveta Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Območne enote Krško, za novo mandatno obdobje 2021-2025 je bil za predsednika izvoljen Darko Gorišek, direktor GZS Posavske gospodarske zbornice, kot predstavnik delodajalcev, za njegovo namestnico pa Jožica Sušin, predsednica Društva upokojencev Brežice, kot predstavnica upokojencev.

Za člane Območnega sveta so bili izvoljeni še: Andreja Jamšek in Ana Jelančić kot predstavnici delodajalcev, Igor Iljaš in Ivica Sotelšek kot predstavnika aktivnih zavarovancev ter Franc Boljte kot predstavnik invalidov.

Na seji so se člani Območnega sveta seznanili s pristojnostmi območnega sveta in sprejeli Poslovnik Območnega sveta Območne enote Krško Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

V nadaljevanju so člani območnega sveta opravili še imenovanje predstavnikov zavarovanih oseb v svet javnega zavoda Zdravstvenega doma Sevnica, bili seznanjeni z informacijo o finančnem poslovanju Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije za obdobje januar-oktober 2021, ter z informacijo o sklepanju pogodb z izvajalci zdravstvenih storitev v letu 2021.

Vir: ZZZS, Območna enota Krško
« Nazaj na seznam
»