Časopis za pokrajino Posavje
20.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nov kombi za prevoz brestaniških šolarjev

Objavljeno: Petek, 10.05.2024    Rubrika: NOVICE Sporočilo
l_628722DSC_7009

Predaja ključev ...

Podžupan Mestne občine Krško Janez Jože Olovec je ravnateljici Osnovne šole Adama Bohoriča Brestanica Martini Ivačič predal ključe novega kombija za prevoze učencev v šolo in domov.

Novi kombi je nadomestil dotrajanega, 14 let starega, ki je bil zadnja leta pogosto okvarjen. Popravila so se vse bolj kopičila, kar je povečalo finančno breme šole. Nov kombi, model Renault Trafic Passenger Grand Intens dCi 150, za katerega je Mestna občina Krško namenila 40.382 evrov, bo služil za prevoz 23 učencev na treh relacijah med šolo in njihovimi domovi. To bo olajšalo vsakodnevno potovanje šolarjev, hkrati pa bo prispevalo k njihovi varnosti in udobju.
l_628723DSC_7025

... novega kombija


Učenci OŠ Brestanica so ob tej priložnosti pripravili krajši program s plesno točko, podžupan Mestne občine Krško Janez Jože Olovec pa je učencem in vodstvu šole zaželel varno vožnjo in srečne kilometre. »Pot v šolo in domov bo zdaj varnejša in zanesljivejša, nov kombi pa je tudi okolju prijaznejši« je dodal, s čimer se je strinjala tudi ravnateljica Osnovne šole Adama Bohoriča Brestanica Martina Ivačič, saj bo nov kombi omogočil boljšo organizacijo prevoza učencev.

Vir: MO Krško
« Nazaj na seznam
»