Časopis za pokrajino Posavje
15.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Podelitev diplom 23 diplomantom energetike

Objavljeno: Četrtek, 28.11.2019    Rubrika: NOVICE Redakcija
Diplomanti-kape

Diplomantje in diplomantka so kot zadnje dejanje ob podelitvi diplom pod strop radostno zalučali diplomantske kape s cofom.

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo, 27. novembra, podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2018/2019 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, je diplome prejelo deset študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, pet študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika ter osem študentov magistrskega študijskega programa Energetika. Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko, red. prof. dr. Bojan Štumberger, ter prodekan za študentska vprašanja, Klemen Srpčič. Slovesnost sta s svojim nastopom v prijetnem ambientu zaokrožila Moški pevski zbor Svoboda Brestanica ter mlada flavtistka Tina Bogovič z Glasbene šole Krško.

V enajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 168 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 98 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 119 študentov magistrskega študijskega programa Energetika, ter en študent doktorskega študijskega programa Energetika.

Vir in foto: Fakulteta za energetiko Krško
« Nazaj na seznam