Časopis za pokrajino Posavje
28.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Sofinanciranje sterilizacij in kastracij lastniških psov in mačk

Objavljeno: Četrtek, 06.02.2020    Rubrika: NOVICE Redakcija
Mačka
Občina Krško je v tem tednu objavila javni razpis za sofinanciranje sterilizacij in kastracij lastniških psov in mačk za letošnje leto. Na voljo je skupno osem tisoč evrov, sofinanciranje na posamezno žival pa znaša 30 evrov bruto cene storitve za mačko in 50 evrov bruto za psa.

Za sofinanciranje storitve lahko zaprosijo lastniki psov in mačk s stalnim ali začasnim prebivališčem na območju občine Krško, imajo do pet odraslih živali na stanovanje oziroma hišno številko, in sicer za sterilizacijo ali kastracijo živali, opravljeno v obdobju od 1. januarja 2020 dalje do porabe sredstev. K vlogi za sofinanciranje morajo lastniki živali priložiti: za pse dokazilo o lastništvu-potni list in račun za opravljeno storitev s podatki o lastniku, za mačke pa račun za opravljeno storitev s podatki o lastniku.

Popolne vloge lastniki oddajo v vložišče Občine Krško ali po pošti na naslov: Občina  Krško, Oddelek za gospodarske dejavnosti, CKŽ 14, 8270 Krško. Razpisni obrazec je na voljo na vložišču ali na spletni strani Občine Krško v rubriki Obvestila in objave/Javni razpisi.

Vir: Občina Krško

 
« Nazaj na seznam