Časopis za pokrajino Posavje
21.10.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Srečanje predstavnikov društev v KS Senovo

Objavljeno: Sreda, 22.05.2019    Rubrika: NOVICE Sporočilo
Senovo-srecanje drustev (4)
V KS Senovo je družabno in družbeno življenje zelo pestro, saj v kraju  deluje skoraj trideset različnih društev in organizacij. Na pobudo predsednice sveta KS Senovo Vlaste Moškon so se predstavniki društev, člani sveta KS Senovo in gospodarstvenikov srečali na skupnem druženju v Lovskem domu v Brezjem. Druženju se je pridružil tudi nekdanji predsednik oz. sedanji podžupan Vlado Grahovac.

Ob predstavitvah delovanja posameznega društva so predstavniki predstavili delovanje v preteklosti in nanizali planirane aktivnosti v letošnjem letu. V razpravi je bilo izraženo dobro sodelovanje društev s KS Senovo, ki vsako leto objavi tudi javni razpis za sofinanciranje delovanja društev, kar jim je gotovo v pomoč in vzpodbudo za izvedbo dogodkov.  

Izbor aktivnosti, dogodkov bo pester in bogat, zato lahko rečemo, da  bo na Senovem  tudi v bodoče spremljati najrazličnejše dogodke. Ob prijetnem druženju in pogostitvi, ki so jo pripravili člani LD Senovo, Aktiv podeželskih žena Kališovec ter Društvo malih vinogradnikov Kališovec je večer minil v načrtovanju novih idej in sodelovanja.

Vir: KS Senovo
« Nazaj na seznam