Časopis za pokrajino Posavje
16.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Upravni odbor RRA Posavje je za direktorico izbral mag. Natašo Šerbec

Objavljeno: Četrtek, 26.11.2020    Rubrika: NOVICE Redakcija
Natasa Serbec-RRA Posavje (2)

Mag. Nataša Šerbec bo, kot kaže, vodila RRA Posavje v naslednjem mandatnem obdobju.

Upravni odbor Regionalne razvojne agencije Posavje je za direktorico agencije za naslednje štiriletno obdobje izbral mag. Natašo Šerbec, so sporočili iz RRA.

Na podlagi javnega razpisa za izbor direktorja Regionalne razvojne agencije (RRA) Posavje, ki je bil objavljen v oktobru 2020, so danes potekali razgovori s prijavljenimi kandidati. Na razpis so se prijavili trije kandidati. Kot poročamo v današnjem Posavskem obzorniku, so to Krčanka mag. Nataša Šerbec, ki po odhodu dosedanjega direktorja Martina Brataniča agencijo vodi kot vršilka dolžnosti direktorice, Senovčan Roman Perčič, vodja oddelka za okolje in prostor na Občini Sevnica, in Ptujčan Tomaž Pliberšek, nekdanji državni sekretar na Ministrstvu za zdravje.
 
Upravni odbor Regionalne razvojne agencije Posavje v sestavi: Ana Bercko, predstavnica Občine Bistrica ob Sotli, predsednica, Patricia Čular, predstavnica Občine Brežice, podpredsednica, Melita Čopar, predstavnica Občine Krško, članica, Judita Lajkovič, predstavnica Občine Kostanjevica na Krki, članica, mag. Marjetka Lipec, predstavnica Občine Radeče, članica, Zvone Košmerl, predstavnik Občine Sevnica, član, Darko Gorišek, predstavnik zainteresirane javnosti, član, in Nataša Šterban Bezjak, predstavnica zaposlenih, članica, je skladno s Statutom Regionalne razvojne agencije Posavje zadolžen, da na osnovi javnega razpisa izbira in imenuje direktorja RRA Posavje s soglasjem ustanoviteljic. Za direktorico RRA Posavje je izbral mag. Natašo Šerbec. K imenovanju direktorice morajo skladno z Odlokom o ustanovitvi javnega zavoda Regionalna razvojna agencija Posavje v roku 45 dni podati soglasje občine ustanoviteljice. Šerbčeva bo izbrana, če jo bo potrdila večina oz. štirje od šestih posavskih občinskih svetov.

P. P./vir: RRA Posavje
 
« Nazaj na seznam