Časopis za pokrajino Posavje
2.12.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V DSO Krško ni bilo ugotovljenih novih okužb

Objavljeno: Petek, 16.10.2020    Rubrika: NOVICE Redakcija
delovna-072

V DSO Krško ni bilo ugotovljenih dodatnih okužb (foto: DSO Krško)

Iz Doma starejših občanov Krško smo prejeli dobro in nadvse spodbudno novico. Kakor je zapisala direktorica Ani Nuša Masnik, med včeraj testiranimi stanovalci in zaposlenimi ni bilo ugotovljene nove okužbe: " V DSO Krško smo včeraj zaradi okužbe pri zaposleni opravili 109 testov na covid. Pred nekaj trenutki smo dobili obvestilo, da so vsi testi negativni. Vsi smo si zelo oddahnili.

Testiranje bomo ponovili naslednjo sredo. Do takrat ostanejo stanovalci v skupinah Rožmarin, Ajda in Nagelj v svojih skupinah. Z njimi so naši zaposleni, trudimo se, da jim popestrimo dneve. Gledamo televizijo in se družimo, naslednji teden bomo pekli kostanj. S svojci lahko kontaktirajo preko telefona ali videoklica. Ostali stanovalci se lahko prosto družijo po domu in oklici doma, poleg telefonov jim je na voljo tudi pogovor preko stekla. Do nadaljnjega ostaja dom v skladu s tretjim svežnjem ukrepov oranžnega vladnega scenarija zaprt za izhode in obiske.

Mi se počutimo zdrave in smo veseli za vsak tak dan posebej.Pazite nas e in ostanite zdravi tudi vi!"

Ani Nuša Masnik, direktorica DSO Krško
 
Navedeno obvestilo je nadvse razveselilo tudi nas, zato v našem imenu in v imenu naših bralcev naslavljamo vsem stanovalcem in zaposlenim vse dobre želje!

B. M.
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

10.04.2019 | Redakcija

Z nasmehom na obrazu

27.05.2019 | Oglas

Kako hitro do specialista?