Časopis za pokrajino Posavje
14.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V novo leto z dobrimi željami

Objavljeno: Sreda, 01.01.2020    Rubrika: NOVICE Redakcija
Novo leto 2020 (62)

Silvestrovanje na prostem je posebno doživetje.

Sevničanke in Sevničani, ki so želeli pričakati novo leto na prostem, so začeli s praznovanjem že v poznem torkovem popoldnevu s silvestrovanjem za najmlajše v centru mesta s predstavo Prav posebno darilo in s prihodom Dedka Mraza. Obisk je bil zelo dober, tako da je dobri mož obljubil, da bo prihodnje leto spet prišel. 

V Posavju je bilo to edino otroško silvestrovanje za otroke, ki se je nadaljevalo s prednovoletnim druženjem in rajanjem za starejše. Le-to se je začelo ob 22. uri ob zvokih NZA Roka Žlindre, ki je mnogim ostal v spominu po nastopu na Evroviziji leta 2010, kjer je združil glasbene moči s skupino Kalamari.

Ob vstopu v prestopno leto je novoletno zdravico izrekel župan Srečko Ocvirk: »Občankam in občanom želim predvsem zdravja, zadovoljstva in uspehov, povezanosti in miru, kajti zaradi teh stvari je življenje lažje. Naj bo s toplino in srečnimi dogodki prepleteno novo leto 2020, v katerega smo vstopili z nasmehom na obrazu. Še naprej si želim dobrega sodelovanja na vseh področjih našega skupnega sobivanja.«

Temno nebo je v pozdrav novemu letu, ki naj bo barvito in lepo, osvetlil tudi kratek čas trajajoč ognjemet neznanega ljubitelja pirotehnike. 

S. R.

 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

12.09.2019 | Redakcija

Solatarska ciza z Drnovega

04.04.2019 | Oglas

Kako opremiti otroško sobo?

19.05.2020 | Oglas

Igrače