Časopis za pokrajino Posavje
16.09.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zaradi obnove bazena kasnejši začetek kopalne sezone

Objavljeno: Sreda, 05.06.2019    Rubrika: NOVICE Sporočilo
Bazen Sevnica, obnova (7)

Na bazenu v Sevnici poteka obnova, zato se bo kopalna sezona predvidoma začela v drugi polovici julija.

V intenzivnem teku je prenova Bazena Sevnica. Zaradi dalj časa nenaklonjenih vremenskih razmer in s tem zamika terminskega plana izvedbe investicije se bo kopalna sezona pričela predvidoma v drugi polovici meseca julija 2019. Cene sezonskih kart bodo prilagojene skrajšanju kopalne sezone.

Bazen Sevnica je z delovanjem pričel v letu 1986. Prenova je bila tako po več kot treh desetletjih dobrega delovanja nujna zaradi dotrajanosti in tudi inšpekcijske odločbe za zagotavljanje brezhibne kakovosti vode v bazenu v prihodnje. Prenova bazenske školjke se s strani izvajalca, Komunale d.o.o. Sevnica, pospešeno izvaja. Sočasno tečejo tudi vse ostale priprave bazenskega kompleksa na pričetek sezone s strani upravljavca bazena, KŠTM Sevnica. Po izvedbi investicije bo pred pričetkom obratovanja potrebno izvesti tudi vse potrebne analize in postopke za ustrezno pripravo vode. Po zaključku letošnje kopalne sezone bo sledila še prenova strojnice bazena.

Prenovljeni bazen bo gotovo pomembna pridobitev, cilj te obsežne investicije pa je v prvi vrsti vsestransko zadovoljstvo, tako uporabnikov kot tudi lokalne skupnosti, ki zagotavlja delovanje letnega kopališča. Vse uporabnike naprošamo za razumevanje.

Vir: Občina Sevnica, KŠTM Sevnica in Komunala d.o.o. Sevnica, foto: S. R.
« Nazaj na seznam