Časopis za pokrajino Posavje
7.06.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zlata in srebrna medalja za člane BK Pišece v Mengšu

Objavljeno: Ponedeljek, 20.03.2023    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
IMG-e6e3cc3a9668f0a83bd166be1b81d2b9-V

Člani BK Pišece v Mengšu

V soboto, 18. 3. 2023, je v športnem centru Harmonija v Mengšu potekal tradicionalni badmintonski turnir za pokal BK Mengša. Na turnirju je sodelovalo 88 igralk in igralcev iz Hrvaške in Slovenije. Barve BK Pišece so branili štirje igralci in to kar zelo uspešno.

Bojan Hotko in Tadej Škof sta v konkurenci moških dvojic C slavila zmago, medtem ko sta dvojici Toni Hotko in Gregor Peškir, BK Medvode, osvojila drugo mesto v moški konkurenci A.

Bojan Hotko je v igri posameznikov osvojil nehvaležno četrto mesto, medtem ko je Dejan Mikuš osvojil deveto mesto, oba v igri posameznikov C. 

Badmintonisti imajo sedaj zelo natrpan urnik, saj člane že v soboto čaka veliki mednarodni turnir v Zagrebu, medtem ko selekcijo do 13 let čaka BZS U-13 na Koroškem, naslednji vikend pa BZS U-15 v Kungoti.

Da je za člani kluba vesel teden, lahko dodamo še podatek, da je v četrtek v Domu kulture Brežice potekala tradicionalna prireditev "Športnik leta občine Brežice" v organizaciji ŠZ Brežice in Občine Brežice, na katerem so od skupno 13 prejemnikov posebnih značk za zahvalo bili tudi trije člani BK Pišece, in sicer:
  • Uroš Škof zlato priznanje za delo v športu in promocijo v mednarodnih projektih,
  • Toni Hotko srebrno priznanje za razvoj in promocijo športa v državi,
  • Dejan Mikuš bronasto priznanje za požrtvovano in marljivo delo v klubu.
Zaradi službenih obveznosti sta Uroš in Dejan manjkala na prireditvi, zato je priznanji prevzel kar predsednik kluba Tadej Škof.

Vir: BK Pišece
« Nazaj na seznam
»