Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

8. mrtviški nogometni turnir na travi

Objavljeno: Četrtek, 20.06.2024    Rubrika: Ostali športi Redakcija
nogometni turnir Mrtvice (2)
V nedeljo, 16. 6., je v organizaciji Športnega društva Mrtvice potekal 8. nogometni turnir na travi, ki se ga je udeležilo 12 ekip z območja Posavja, kar je bilo tudi maksimalno dovoljeno število prijav (ekipe: Beni Team, Bahami, ŠD Mrtvice, GLM Lovše, ŠD Krka Krška vas, Mehulek Team, ŠD Orehovec, Bar Safir yr. & Baron, Twistball.si, TD Kapele, Dukla Praga, NK Včasih zmagamo).

Odvijali so se resnično odlični boji, na koncu pa je zasluženo slavila ekipa domačinov Bar Safir yr. & Baron, ki je v finalu premagala ekipo GLM Lovše s 4:0. Tretje mesto je zasedla ekipa ŠD Krka Krška vas. Najboljši strelec je z osmimi goli, od tega trije v finalu, postal Tai Meze.

nogometni turnir Mrtvice (3)

Zmagovalna ekipa Bar Safir yr.

Temperature so bile visoke, vendar to ni pokvarilo odličnega vzdušja. Hvala vsem za sodelovanje na turnirju, predvsem pa številnim članom majhne vasi Mrtvice za pomoč. Posebej bi izpostavili našega kuharja Bineta Veglja, kateremu se je pridružil Alen Lisec, ki je pripravil odlične burgerje s natrgano svinjino.

V preteklosti smo prisluženi denar vložili v različne investicije, in sicer v odbojkarsko igrišče (leto realizacije poletje 2021), asfaltno površino (pomlad 2022), postavitev koša (maj 2024) ter vzdrževanje objekta in nogometnega travnatega igrišča (zalivanje), tokrat  izkupiček na turnirju pa bomo namenili ureditvi sanitarija.

Vir: Jernej Milar, foto: ŠD Mrtvice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte