Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Bera medalj z dveh plesnih tekmovanj

Objavljeno: Torek, 03.05.2022    Rubrika: Ostali športi
pk lukec (8)
V soboto, 23. aprila, so se plesalci PK Lukec udeležili dveh tekmovanj, s katerih so se vrnili z lepo bero medalj. V Šenčurju pri Kranju je potekal pokalni turnir Plesne zveze Slovenije, kjer so nastopili plesalci mladinske in članske street dance show male skupine. Mladinske plesalke Ema Rožman, Ema Drenik, Lena Vintar, Ula Rabič Zalokar, Nina Pacek, Nuša Kostrevc in Zarja Sevšek so si s točko Pool party priplesale odlično 2. mesto.

pk lukec (10)
Članska skupina v sestavi Ema Zildžovič, Valentina Pirc, Maruša Grmšek, Stella Resnik in Tjaša Aleksandra Komočar pa si je s točko Sodišče priplesala 3. mesto. Obe skupini sta se z osvojenimi rezultati uspešno kvalificirali na državno prvenstvo, ki bo konec junija. 

pk lukec (7)
V Križevcih na Hrvaškem pa je istega dne potekal mednarodni plesni festival Križevci Dance Cup, katerega pa se je udeležilo 37 plesalcev iz PK Lukec Krško in PK Lukec Sevnica. Med otroškimi hip hop formacijami sta nastopili dve skupini, in sicer so si srebrno medaljo priplesali plesalci skupine Sweets, bronasto medaljo pa plesalci skupine Future. Festivala se je udeležila tudi mala skupina Flow Masters iz Sevnice, ki jo sestavljajo Šalamon Nina in Maja, Hočevar Ela in Žana, Iza Brus, Zara Stanič, Zoja Horjak in Domen Mirt. Skupina si je med hip hop mladinskimi malimi skupinami priplesala zmago in zlato medaljo. Iskrene čestitke vsem plesalcem in njihovim mentorjem Mihi Pozniču, Vanesi Krenker in Dei Micić.

Vir in foto: Sebastijan Vodlan, strokovni vodja programov pri PK Lukec
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

05.07.2019 | Redakcija

Zdravje je na udaru tudi poleti

16.11.2020 | Redakcija

Od ribogojca do kupca