Časopis za pokrajino Posavje
15.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Brezplačni treningi v živo

Objavljeno: Ponedeljek, 06.04.2020    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
20200404_153145
V času epidemije, ki predstavlja za športnike ter športna društva velik izziv, so se v Teniški Akademiji Gospod Ficko (GFTA) prilagodili tako, da ponujajo svojim članom brezplačne treninge v živo.

GFTA šteje trenutno čez 100 oseb,tako otrok, kot odraslih, z vsemi pa poskušajo ostati v času osamitve doma povezani skozi različne aktivnosti.

Strokovna ekipa je do nadaljnjega zagotovila svojim vadečim redne treninge v živo preko programa Zoom, kjer imajo tako udeleženci kot trenerji možnost spremljanja poteka vadbe in s tem za trening potrebne komunikacije (demonstracija, korekcija, planiranje).

Organizirani so tudi seminarji za starše, kjer je omogočeno izobraževanje le-teh ter seznanjanje z najmodernejšimi strokovnimi ugotovitvami na področju pedagogike ter športne vzgoje.

Poskrbljeno pa je tudi za deljenje video treningov ter strokovnih nasvetov z vsemi ostalimi teniškimi navdušenci ter mladimi igralci, kjer iz GFTA na dnevni bazi od ponedeljka do petka preko spletnega portala Teniški Svet, servirajo nasvete ter vaje, katere se lahko izvajajo od doma in s tem tako vzdržuje kot izboljšuje športno-teniška forma.

Povezava do video treningov: http://teniskisvet.si/od-doma-z-gregorjem-fickom-osnove-forehand-in-backhand-slice-udarca-video/

Vir: GFTA
 
« Nazaj na seznam