Časopis za pokrajino Posavje
3.10.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Brezplačno preverjanje telesnih zmogljivosti SLO-fit odrasli za javne uslužbence

Objavljeno: Petek, 15.09.2023    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
EUTOS_Skok_v_zimo-38.

Športna zveza Brežice je konec lanskega leta uspešno izvedla prvo merjenje SLOfit odrasli v tem delu Slovenije (foto: arhiv ŠZ Brežice).

Športna zveza Brežice je v preteklem letu vzpostavila mrežo izvajalcev meritev Slo-fit odrasli. Ponujamo vam enkratno priložnost, da brezplačno preverite vašo telesno zmogljivost v odrasli dobi ter rezultate primerjate s telesno zmogljivostjo v času šolanja, z rezultati vaših otrok, sodelavcev in celotno slovensko populacijo.

Preverjanje telesnih zmogljivosti SLO-fit odrasli za javne uslužbence bomo izvedli v petek, 22. septembra 2023, med 8.30 in 12.00 v starem mestnem jedru Brežic.
 
Vse organizacije, ki se nameravate udeležiti meritev, naprošamo, da nam poimenski seznam udeležencev posredujete najkasneje do srede, 20. septembra, do 12. ure. V povratnem sporočilu boste prejeli termin (uro) izvedbe meritev. Za skupino 20 oseb traja izvedba vseh meritev približno eno uro. V primeru povečanega interesa je možen tudi dogovor izvedbe meritev v drugem terminu.

Več o SLO-fit meritvah tukaj.

Vir: ŠZ Brežice
« Nazaj na seznam
»