Časopis za pokrajino Posavje
20.10.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

CPS Krško na državnem prvenstvu v praktičnem streljanju pometel s konkurenco

Objavljeno: Torek, 06.10.2020    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
20200919_161704
Tekmovalci društva CPS Krško so na državnem prvenstvu v praktičnem streljanju, ki se je odvijalo 19. 9. na strelišču Vezovje pod okriljem Slovenske zveze za praktično streljanje, še enkrat dokazali, da sodijo v sam državni vrh streljanja s pištolo po pravilih IPSC.

Ekipa CPS Krško si je s timskim duhom podredila celotno konkurenco in je v standardni diviziji zasedla 1. mesto, s čimer je še enkrat dokazala, da sodi v sam ekipni vrh.

Izvrsten skupinski rezultat so nadgradili tudi njeni posamezniki, ki so po posameznih kategorijah in klasah posegli po najvišjih uvrstitvah. Med njimi je tako Ž. Povh postal državni prvak v kategoriji super senior, J. Kodrič državni podprvak v kategoriji senior, M. Jazbinšek je zasedel prvo mesto med tekmovalci klase A ter A. Lekše prvo mesto med tekmovalci klase B. Rezultati državne tkem so dosegljivi na spletni povezavi https://practiscore.com/results/new/118083.

To je bila res odlična in zaslužena zmaga, ki so jo dosegli samo s svojim vztrajnim in rednim treningom, katerega so tedensko izvajali na klubskem strelišču Zakov nad Senovim.

Tekma se je odvijala na prostem in v izrednem športnem duhu, ki je ob doseženem rezultatu poskrbel, da so se tekmovalci za kratek čas spozabili na omejitve, ki nam grenijo vsakdan tega norega leta 2020.

Vir: CPS Krško
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte