Časopis za pokrajino Posavje
23.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Hitropotezni šahovski turnir

Objavljeno: Nedelja, 18.11.2018    Rubrika: Ostali športi Redakcija
DSCN9867 (2)

V klubskih prostorih sevniškega šahovskega kluba je potekal hitropotezni šahovski turnir.

V počastitev sevniškega občinskega praznika je 10. novembra potekalo v organizaciji Šahovskega kluba Milan Majcen Sevnica v njihovem klubskem prostoru, ki ga imajo šahisti in šahistke v sevniškem športnem domu, hitropotezni posamični šahovski turnir.

Šahovskega turnirja se je udeležilo 18 tekmovalk in tekmovalcev iz Posavja in Dolenjske. Prvo mesto je osvojil šahist domačega kluba Martin Povše, Jelena Topić Božič, članica ŠK Milan Majcen Sevnica, je osvojila drugo, Aljaž Sušin iz brežiškega šahovskega kluba pa tretje mesto. Tjaša Pajek iz novomeškega šahovskega kluba je postala najboljša igralka, najboljši mladinec je bil Anej Bizjak iz Brežic, mladinka Nina Bobnič iz Sevnice, učenec Klemen Kajtna iz Sevnice, učenka Brežičanka Alja Bizjak, Sevničan Ludvik Cvirn je bil najboljši senior v starosti nad 60 let. Najboljša šahovska ekipa je postala ekipa sevniškega šahovskega kluba. Najboljši so prejeli pokale in medalje.

Danes poteka v sevniškem športnem domu (pri bazenu) v počastitev občinskega praznika 5. spominski šahovski turnir Društva invalidov Sevnica.

S. R.

 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

13.01.2021 | Ostali športi

Zimska video produkcija plesalcev Lukca

22.01.2021 | Ostali športi

Grbine in zavoji tudi v Brežicah

ne spreglejte

10.04.2019 | Redakcija

Z nasmehom na obrazu

29.06.2020 | Sporočilo

Ribe na šolskih krožnikih